Play Doh Hasbro Play-Doh Oyun Hamuru 6 Lı 3898

199,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Play Doh Hasbro Play-Doh Oyun Hamuru 6 Lı 3898

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kırtasiye ve oyuncak dünyası Satıcı Ünvanı: UĞUR AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1150850857
    Bu ürün kırtasiye ve oyuncak dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HASBRO PLAY-DOH OYUN HAMURU 6 LI 3898 Marka: Hasbro Kategori: Sanatsal Malzemeler Ana Grup: Hamur Alt Grup: Oyun Hamuru

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Play Doh Hasbro Oyun Hamuru 6’lı

Çocukların küçük yaştan itibaren eğitilmesi oldukça önemlidir. Motor becerilerinin ve hareket fonksiyonlarının gelişimine destek olmak, yaratıcı özellik gösteren çeşitli ekipmanlarla kolaydır. Oyun hamurları, motor ve hareket fonksiyonlarını geliştirmek ile çocuklarınızın hayal gücüne katkıda bulunur. Play Doh hamur, içerisinde herhangi bir kimyasal barındırmaz. Sadece un, su ve tuz ile harmanlanarak üretilir. Böylelikle güvenli bir deneyim yaşarır. 6’lı set şeklinde satışa sunulan bu ürün, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirir. Çeşitli şekiller yaparak bilgi birikimlerine de destek olurlar. Siz de çocuğunuzun gelişimi sırasında ek bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Play Doh Hasbro oyun hamuru 6'lı satın alabilirsiniz. Bu sayede onların eğlenirken birbirinden farklı bilgiler öğrenmesine ve kendilerine katkıda bulunabilmesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Güvenli oyun deneyimi
  • Çeşitli renk tasarımı
  • Eğlenceli özellik

Çeşitli Renkleriyle Play Doh Hasbro Oyun Hamuru 6’lı

Çeşitli Renkleriyle Play Doh Hasbro Oyun Hamuru 6’lı

Çocuklar, küçük yaştan itibaren oyun hamurlarına ilgi duyar. Ebeveynler açısından bu oyuncakların çeşitli renk tasarımlarına sahip olması önemlidir. Aynı zamanda ideal hacme sahip olan çeşitler, çocukların oyun sırasında renkleri dilediği şekilde kullanabilmelerine yardımcı olur. Kaliteli ve güvenilir markalar arasında yer alan Hasbro Play Doh, oyun hamuru modelini müşterilere sunar. 6 farklı rengin bir arada bulunduğu bu model, set şeklindedir. Böylelikle çocuklarınız birbirinden farklı şekilleri kolaylıkla yapabilir. Özellikle arkadaşlarıyla birlikte verimli vakit geçirerek onlarla olan bağlarını da güçlendirebilirler. Hayal gücüne de destek olduğundan, çocuklarınızın birbirinden farklı şekil ve figürleri zorlanmadan yerine getirebilmelerine imkan tanır. Siz de çocuklarınıza çeşitli renklerle birlikte hazırlanan bir hamur seti arıyorsanız bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Play Doh Hasbro oyun hamuru 6’lı yorumları ile müşterilerin görüşlerini inceleyebilirsiniz.

Eğlenceli Özelliğiyle Play Doh Hasbro 6’lı Oyun Hamuru

Eğlenceli Özelliğiyle Play Doh Hasbro 6’lı Oyun Hamuru

Çocukların eğlenirken öğrenmesi ve kendilerini geliştirebilmesi, ebeveynler açısından önemlidir. Oyun hamurları, çocukların gelişimine destek vererek çeşitli figürleri öğrenebilmesine yardımcı olur. Birbirinden farklı renklerle satışa sunulan bu avantajlı paketler hem ebeveynlerin hem de çocukların dikkatini çeker. Gelişim destekleyici özelliğine sahip olan bu eğlenceli oyuncaklar, çocuklarınızın gelecek hayatında birbirinden farklı alanlarda başarı elde edebilmesine yardımcı olur. Play Doh oyun hamuru 6'lı şekilde satışa sunularak çocuklarınızın eğlence bilmesine imkan tanır. Aynı zamanda çocuklarınızın zihinsel gelişimine de katkıda bulunarak iletişim becerilerinin kuvvetlenmesine yardımcı olur. Arkadaşlarıyla ya da ailesi ile vakit geçirirken bu maddeleri kullanarak kendilerini geliştirirler. Play Doh Hasbro oyun hamuru 6'lı kullananlar, mutlu ebeveynlerden oluşur. Çocuklarınızın eğlenirken eğlendiğini görerek onlarla kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Siz de bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Play Doh Hasbro Oyun Hamuru 6'lı Fiyatı

Bütçe Dostu Play Doh Hasbro Oyun Hamuru 6'lı Fiyatı

Oyun hamurları, küçük çocukların dikkatini çeken oyuncaklar arasında yer alır. Ebeveynler açısından çocukların sağlıklı bir deneyime sahip olması önemlidir. Bu nedenle katkı maddesi bulunmayan ve organik içeriğe sahip olan ürünleri tercih ederler. Play Doh Hasbro oyun hamuru 6'lı halde satışa sunulur. İçerisinde un, tuz ve su bulunduğundan güvenli bir biçimde oynamaya imkan tanır. Formu ideal olan bu ürün, çocukların herhangi bir yerine yapışarak onlara zarar vermez. Aynı zamanda kaliteli boyalarla üretildiğinden oyun sırasında, herhangi bir rengin cilde bulaşmasını engeller. Antialerjik yapısı sayesinde çocuklarınızda kaşıntı ve kızarıklık oluşturmaz. Play Doh Hasbro oyun hamuru 6'lı fiyatı, ebeveynleri mutlu eder. Trendyol sayesinde ürünün avantajlı ve kampanyalı fiyatından faydalanabilirsiniz. Böylelikle bütçenize uygun bir biçimde satın alarak çocuklarının gelişimine destek olabilirsiniz.