Play Doh Play-Doh Eğlenceli Mutfağım Dondurma Seti

469,90 TL

Ürün Bilgileri

Play Doh Play-Doh Eğlenceli Mutfağım Dondurma Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncak Gezegeni Satıcı Ünvanı: AFİLİ LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008082560900019 Vergi Kimlik Numarası: 0080825609
    Bu ürün Oyuncak Gezegeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Play-Doh Eğlenceli Mutfağım Oyun Seti ile yaratıcılığınızı konuşturun! Bu set 11 parça ve 5 farklı renkte Play- Doh Oyun Hamuru içerir. Böylece çocuklar pek çok oyuncak yapabilir ve sunabilir. 9 farklı şekil çıkarın, kitap kalıbıyla hayali şekerler yaratın ve daha fazlasını yapın! Mutfak oyuncaklarından hoşlanan çocuklar, oyuncak mutfak aksesuarlarını keşfetmeye ve kendi oyuncak yiyeceklerini yapmaya bayılacak. Play-Doh setleri, 3 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için eğlenceli hediyelerdir. PLAY-DOH İLE PATLATMIŞ MISIR VE ŞEKER YAPIN: Play-Doh Eğlenceli Mutfağım Oyun Seti ile hayali bir film gösterimine hazırlanın! 11 PARÇA: Çocuklara yönelik bu yemek oyun seti, çocukların farklı şekilleri ezip sıkabilmesi için 3 raylı bir ekstruder aleti, hayali şekerlemeler ve ikramlar yapmak için bir kitap kalıbı ve daha fazlasını içerir YARATICILIĞINIZI GÖSTERİN: Çocuklar, renkli patlamış mısır kreasyonlarını sergilemek için oyuncak kovaları kullanabilir ve arkadaşlarına inandırıcı ikramlar sunduğunu hayal etmek için kepçeyi kullanabilir. 5 PLAY-DOH RENGİ: Bu Play-Doh seti, 29 gramlık yeşil ve mavi oyun hamurları ve 256 gramlık kahverengi, sarı oyun hamurları dahil olmak üzere 5 farklı kutu Play-Doh Oyun Hamuru ile birlikte gelir. Buğday içerir. ÇOCUKLAR İÇİN HAYAL OYUNCAKLARI: Play-Doh yemek setleri, oyuncak yiyecekleri seven, mutfak aksesuarları oynamayı, sanat ve el işlerini seven 3 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için harika yaratıcı oyuncaklardır. İçindekiler: 3 takılabilir raylı ekstruder aleti, silindir, bıçak aleti, şeker kalıbı, kepçe, 3 kova ve 5 kutu Play-Doh Oyun Hamuru (227 g) içerir. Uyarılar: Yenmek amaçlı değildir. Ebeveynlerin Dikkatine: Buğday İçerir. Toksik Olmayan Şuna uygundur: ASTM D-4236. Temizlemek için kurumaya bırakın, ardından kazıyın veya vakumlayın. Ürün ve renkler farklılık gösterecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver