Plustek Ver009s Usb 3.0 Pcı-e 1x - 16x Genişletici Yükseltici Riser Kart V009s

70,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Plustek Ver009s Usb 3.0 Pcı-e 1x - 16x Genişletici Yükseltici Riser Kart V009s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATN Satıcı Ünvanı: ATN ELEKTRONİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103056350300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030563503
    Bu ürün ATN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EN SON CIKAN GÜNCEL VERSİYON 009S MODEL

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Plustek VER009S USB 3.0 PCI-E 1x-16x V009S VER009S Genişletici Yükseltici Riser Kart

Teknolojik cihazları daha gelişmiş ve daha kullanışlı hâle getirmek için ekstra parçalara ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyaç doğrultusunda üretilen Plustek VER009S genişletici yükseltici riser kart, temel donanımsal parçaları değişmeden cihazda değişiklik yapmayı mümkün kılar. Yükseltici, yeni bir ekran kartını bilgisayara takmayı kolaylaştıran bir köprü görevi görür. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanılabilir. Böylece elektronik parça maliyetlerini daha aza indirerek bütçenize destek olur. Bir seferlik satın alacağınız Plustek VER009S genişletici yükseltici riser kartı, bilgisayarın çalışma performansını da yükseltir.

  • GPU Tabanlı Madencilik için Plustek VER009S USB 3.0 PCI-E 1x - 16x Genişletici Yükseltici Riser Kart
  • LINUX ve MacOS İşletim Sistemleri ile Çalışan Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kart
  • USB 3.0 Kablo, 60 cm Uzunluğunda Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kart

Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kartın Özellikleri

Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kartın Özellikleri

Tercih ettiğiniz ekran kartını anakarta takmak için çeşitli ekipmanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Plustek VER009S USB 3.0 PCI-E 1x – 16x genişletici yükseltici riser kart, kaliteli ve işlevsel yapısı sayesinde beklentilerinizi karşılar. Ekran kartı ve anakart arasında iletişimi sağlar. Böylece ekran kartı, pratik ve hızlı çözümlerle yükseltilir. Plustek VER009S genişletici yükseltici riser kartın önemli özelliklerinden bir tanesi de ekran kartını anakarttan uzak bir yere takmayı sağlamaktır. Parçalar birbirine yakın olduğunda cihaz daha kolay ısınır. Isınan parçalar ise bilgisayarın performansını düşürür. Yavaşlayan bilgisayarda işlemler zamanında gerçekleştirilemez. Riser kart, parçalar arasında fiziksel boşluk oluşturmanıza imkân verir. Bu sayede anakart, çok daha serbest ve özgür bir çalışma ortamına sahip olur. Aynı zamanda yükseltici kart, ihtiyacınız doğrultusunda güçlü bir bilgisayar donanımı kurmanızı kolaylaştırır.

Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kartın Yapı Materyali Nedir?

Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kartın Yapı Materyali Nedir?

Plustek genişletici yükseltici riser kart, kripto para madenciliği için uygun donanımı kurmayı sağlar. Ekran kartını yükselten parça, bu ürün gruplarında kullanılan sertleştirilmiş plastik materyalden üretilmiştir. Çevirici kart üzerinde 4 pin girişi, 6 pin girişi ve LED ışıklar bulunur. Kart üzerinde bulunan 4X FP katı kapasitör hem güçlü hem de stabil güç akışı sağlar. Böylece çalışma sürecinde hem bilgisayarın genel performansını yükseltir hem de ekran kartından alınabilecek verimi maksimuma çıkarır. Aynı zamanda ürün üzerindeki altın bağlantı kaplamaları başarılı iletim sağlayarak tam güç çalışır. Kaliteli 3.0 USB kablo, ekran kartını bilgisayara bağlamanıza yardımcı olur. 60 cm uzunluğundaki kablo, ekran kartını bilgisayardan uzaklaştırarak hareket özgürlüğü sağlar. Plustek VER009S genişletici yükseltici riser kart; 1x, 4x, 8x, 16x PCI-E slotları ile yüzde yüz uyumludur.

Plustek Genişletici Yükseltici Riser Kart Kaliteli midir?

Plustek VER009S genişletici yükseltici riser kart, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Birbirinden kaliteli materyaller, riser kartın yüksek performansta çalışmasına imkân tanır. Cihaz, PCI – 16x yuvası kilidi ile pratik çözümleri destekler. Kilit, kartın yuvadan düşmesini engelleyerek kesintisiz çalışma imkânı sunar. Böylece belli bir süre geçtikten sonra bile kartı aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Kaliteli ham maddelerden üretilen ürün, uzun yıllar stabil bir şekilde çalışır. LINUX ve MacOS işletim sistemi için uygun olan ürün, sürücüye ihtiyaç duymaz ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılır. Dizüstü bilgisayarlara uyumlu olmayan yükseltici kart, bakım gerektirmez. Yalnızca belli periyotlarla süpürge veya fırça ile silerek toz birikmesini engelleyebilirsiniz. Plustek VER009S USB 3.0 PCI-E 1x - 16x genişletici yükseltici riser kart yorumlarına ulaşabilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Yüksek güvenlik standartlarına sahip olan online alışveriş platformu Trendyol üzerinden ürünü kolayca satın alabilirsiniz.