Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Polisorb 25 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAXİGAL Satıcı Ünvanı: GALEPHARMA İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388117617000001 Vergi Kimlik Numarası: 3881176170
    Bu ürün MAXİGAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POLISORB NEDİR? Polisorb geniş amaçlı yeni nesil enterosorbenttir. Mide-Barsak kanalı boyunca bazı maddeleri tutarak ilerleyen fakat kendisi kan dolaşımına katılmayan, emilmeyen, kimyasal tepkimeye girmeyen, tuttuğu bileşenlerle birlikte doğrudan atılan moleküllere enterosorbent denir. Kullanım Şekli İçimi kolaydır ve nötr tatlıdır. Gereken toz miktarı suya katılıp iyice karıştırılarak tazeyken içilmelidir. Yemeklerden 1 saat önce ya da 1 saat sonra içilebilir. Polisorb günde 3 kez 1 doz şeklinde önerilen miktarlarda alınmalıdır.(3x1) Önerilen dozajlar: Vücut ağırlığı Tek doz* Tek doz için gereken su miktarı Önerilen günlük miktar* 11’den 20 kilo’ya kadar 1 gr 50 ml 3 gr 21’den 30 kilo’ya kadar 1.5 gr 70 ml 4.5 gr 31’den 40 kilo’ya kadar 2 gr 100 ml 6 gr 41’den 60 kilo’ya kadar 3 gr 100 ml 9 gr 61’den 80 kilo’ya kadar 4 gr 150 ml 12 gr > 80 kilo’dan fazla 5 gr 150 ml 15 gr 1 TATLI KAĞIĞI 0,5 GR POLİSORB'A TEKABÜL EDER. 1 TATLI KAŞIĞI 1 GR POLİSORB'A TEKABÜL EDER. 1 YEMEK KAŞIĞI 3 GR POLİSORB'A TEKABÜL EDER. Güvenlilik Silikon dioksit etken maddesi, ABD Gıda ve İlaç Ajansının (FDA) “GRAS” listesine dahildir. Bu kuruluş tarafından onaylanan “GRAS” kategorisi, gıda ürünlerine eklenen kimyasal madde veya bileşiğin, uzman görüşüne göre, tamamen güvenli olduğu ve federal gereklilikleri altında olmadığının kabulüdür. Hiçbir koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı madde içermez. Gluten, paraben, laktoz içermez.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hacim 1 ml
  • Set İçerik Adeti 1
Geri Bildirim Ver