Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

5.039,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299,90 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELAND Satıcı Ünvanı: SİMER YÖNETİM DANIŞMANLIĞI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770119236600001 Vergi Kimlik Numarası: 7701192366
    Bu ürün PORSELAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı içeriği: Porland Hope Kase 13 cm 6 adet Porland Hope Çukur Tabak 21 cm 6 adet Porland Hope Düz Tabak 22 cm 6 adet Porland Love Düz Pasta Tabağı 17 cm 6 adet Sırüstü Tekniği İle Üretilen Metalik boyalı olmayan Ürünlerimiz Dünyanın en gelişmiş teknolojileri ile üretilen ürünlerimiz, yüksek sıcaklık fırınlarında sır üstü tekniği ile üretilmiştir. Porland'ın dünya çapında kendini kanıtlamış fabrikası ve gelişmiş AR-GE'si, aslında hassas ve makine dayanımı zayıf olan bu ürünlerin, doğru kullanım koşullarıyla makinede dahi yıkanabilmesini sağlar. Daha da uzun ömürlü olması için elde yıkayabilirsiniz. Porland geleneği olan bu üstün sır ve desen dayanımlı ürünlerimizi fırın ve mikrodalga fırınlarda kullanabilirsiniz. Bulaşık Makinesi Kullanım Koşulları Tavsiyeleri
  • - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirmeden önce
  • makinenin santrifüj etkisinden dolayı yemek partikülleri yaldızlı ürünlere zarar verebileceğinden mutlaka yemek artıklarından arındırılmalıdır. - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirilirken, boşaltırken veya kullanım esnasında istiflerken bir birine sürtünerek temas etmemelerine dikkat edilmelidir. - Bulaşık makinesi ve deterjan üreticilerinin porselen için tavsiye ettikleri deterjanları ve makine programlarını kullanmalı ve ilgili uyarıları dikkate alınmalıdır. . - Porland olarak sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. - Bulaşık makinesinin ekonomi döngü (50 oC) programını kullanarak yıkayınız. Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Panayır Home

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 19-24
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Porland 341SET234 Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Porland Hope 6 kişilik 24 parça yemek takımı, estetik görünümü ile kullanıcıların ilgisini çeker. Şık tasarımı ile birbirinden güzel sofralar hazırlamak isteyenlere hitap eder. Beyaz rengiyle ile öne çıkan ürün, desenleri ve çizgi detayları ile hareket kazanır. Ayrıca pasta tabaklarında el yazısı şeklinde “love" yazısı göze çarpar. Bu şık tasarım, pasta tabaklarını hem günlük yaşamda hem şık sunumlarda tercih edilebilir kılar. Hope yemek takımı sağlam yapısı ve işlevsel tasarımı ile masalarda yerini alır. Set ayrıca özel akşam yemeklerinin sunumunda da tercih edilebilir. Porland Hope yemek takımı içerisinde 3 farklı tabak ve 1 adet kâse yer alır.

  • Set İçeriği: 24 parça ürün
  • Kâse Boyutu: 13 cm
  • Tabakların Boyutları: 17, 21 ve 22 cm

Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Porland Hope 6 kişilik 24 parça yemek takımı oldukça zengin bir içeriğe sahip olur. Set dâhilinde yer alan her bir temel parça 6 adet üründen oluşur. Bu parçalar, farklı öğünlerde masalarda yerini alır. Yemek takımı porselen malzemeden üretilir. Bu malzeme, sete kalite ve dayanıklılık kazandırır. Porselen, ısıya ve darbelere karşı direnç gösterir. Sıcak ve soğuk yiyeceklerin servisinde çatlama ve kırılma gibi sorunlar oluşmaz. Tabaklar, markaya özgü sır üstü denilen bir teknik ile üretilir. Bu teknikle verilen desenler, dayanıklılığını korur ve tabakların bulaşık makinesinde yıkanmasına imkân tanır. Ürünün kullanım ömrünü uzatmak için ise elde yıkama yapmak tavsiye edilir.

Porland Hope 6 Kişilik Yemek Takımı Kullanışlı ve Şık mı?

Porland Hope 6 Kişilik Yemek Takımı Kullanışlı ve Şık mı?

Porland Hope 6 kişilik 24 parça yemek takımı, oldukça seçkin ve kullanışlı bulunur. Set içerisinde birbiri ile uyumlu olan 24 parça yer alır. Bu parçalar ile 6 kişilik bir grup rahatça ağırlanabilir. Porland Hope 6 kişilik yemek takımı üzerinde yer alan eğlenceli desen sayesinde hem şık hem de modern tarza sahip olur. Sofra gereci, bu sade renk konsepti ile hemen her masa dekorasyonuna kolayca uyum sağlar. Porland Hope 6 kişilik yemek takımı, şık olmanın yanı sıra oldukça kullanışlı bir seçim olur. Sette farklı genişlik ve derinlikte 4 ayrı tabak çeşidi yer alır. Kâse, çorba servisinde tercih edilirken derin tabak ise sulu yemekler için kullanılabilir. Düz tabak ile yemek sunumu yapılırken pasta tabağı ise tatlıların ikramı için ideal bir tercih olur.

Porland Hope 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı Kimler Alır?

Porland Hope 6 kişilik 24 parça yemek takımı, sahip olduğu ürün adedi sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bu ürün yalnız yaşayan kişiler ve 2-3 kişilik çekirdek aileler için ideal bir seçim olur. İçerdiği parça sayısı ile küçük misafir gruplarını ağırlamak için de tercih edilebilir. Porland Hope yemek takımı, günlük kullanımda ikinci bir sofra gereci olarak alınabilir. Özellikle masalarda çeşitlilikten hoşlananlar ve farklı yemekleri uygun bir konsept dâhilinde sunmak isteyenler için iyi bir seçim olur. Çeyizlik olarak da değerlendirilen Porland Hope takım, evde yemek yapmayı seven bekârların hayatını da kolaylaştırır. Porland Hope yemek takımı, yeni eve taşınan kişiler için iyi bir hediye seçeneği olur. Dilerseniz Porland Hope 6 kişilik 24 parça yemek takımı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu set ile Porland markasının birbirinden şık yemek takımlarını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.