Powertec Saç Sakal Ense Çizim Tıraş Makinesi

619,89 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Powertec Saç Sakal Ense Çizim Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tr-658 traş makinesi -Hair clipper for professional - Lityum batarya- Kolay şarj imkanı- Sessiz ve güçlü motor- T bıçak- Saç, sakal makinesi - Lityum batarya - Kolay şarj imkanı - Hızlı şarj sistemi - Sessiz ve güçlü motor - Kablosuz kullanım- T bıçak - Saç, sakal kesim makinesi - Kuaförlerin tercihi (professional hair clipper) ürün özellikleri -Saç, ense, sakal, kesim için özel tasarlanmış t bıçak -Gerek ambalaj içerisindeki adaptör ile gerekse ceptelefonunuzun kablosuyla şarj etme imkanı -Uzun ömürlü lithium batarya -Sessiz ve güçlü motor -Kablolu ve kablosuz şarjlı kullanım kolaylığı -2 yıl ürün ve yedek parça garantisi -90 dakika kesintisiz çalışma süresi ambalaj içeriği -1 adet powertec tr-858 şarjlı saç sakal tıraş makinesi -1 adet şarj podu -3 adet yedek tarak -1 adet bakım yağı -1 adet temizlik fırçası -1 adet şarj adaptörü -1 adet garanti belgesi -1 adet kullanım kılavuzu teknik özellikler -Model : Powertec tr-658 -Giriş : Ac-220 v-50hz -Çıkış : 3v-800ma -Şarj süresi : 6-8saat -Güç : Ni-Mh 2*1000

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Powertec TR6588AC Saç Sakal Ense Çizim Tıraş Makinesi

Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi, bakım keyfini evinize getiren işlevsel bir üründür. Cihaz, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Hem iç hem de dış aksamı kaliteli yapısı sayesinde cihazın uzun yıllar kullanılmasına imkân tanır. Makine kuru kullanıma uygundur. Ürün, keskin bıçakları sayesinde sert kılların bile kolayca şekil almasını sağlar. Powertec kalitesini her ayrıntısında yansıtan cihaz, ideal boyutlarıyla kolay taşınabilir. Powertec TR-658 tıraş makinesi hem kablolu hem de kablosuz kullanıma uygundur. Üründe birinci sınıf batarya kullanılır. Bu da şarj süresini daha uzun kılar. Makine kullanım konusunda size yardımcı olacak pek çok aparatla gönderilir.

  • Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi: Saç, Sakal ve Vücut
  • Otomatik Kapanma: Yok

Powertec TR-658 Saç Sakal Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec TR-658 Saç Sakal Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec saç sakal ense çizim tıraş makinesi dilediğiniz ortamda kişisel bakımınızı yapmanıza olanak sağlar. Ürün, pratik tasarımıyla kolay kullanılabilir. Cihazda yeni nesil lityum batarya kullanılır. Bu batarya 6-8 saat kadar şarj edilerek kolayca doldurulur. Ardından ürün, 90 dakika kesintisiz kullanım olanağı sunar. Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi, tüylerinize dilediğiniz şekli vermeniz için tasarlanır. Keskin bıçakları ense ve şakak bölgesinde de etkin kullanılır. Ürün hem ambalaj içinde bulunan adaptörle hem de uyumlu cep telefonlarının kabloları ile şarj edilebilir. Bu özellik de ürünü pratik kullanımına katkı sağlar. Powertec TR-658 sakal tıraş makinesi sessiz ve güçlü bir motora sahiptir. Böylece günün ilk ışıklarından itibaren çevreyi rahatsız etmeden hazırlanmanızı sağlar.

Powertec TR-658 Ense Çizim Tıraş Makinesi Dayanıklı mıdır?

Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi dayanıklı bir üründür. Cihazın iç ve dış aksamı kalitelidir. Makine düşme başta olmak üzere olası kazalarda kolay deforme olmaz. Ayrıca bataryası ve şarj adaptörü akım farklılıklarından etkilenmez. Böylece özellikle ev ortamında elektrik voltajındaki dalgalanmalar cihazın bozulmasına sebebiyet vermez. Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi, korunaklı ambalajıyla, güvenli bir biçimde gönderilir. Ürün 2 yıl ürün ve parça garantisiyle tüketicilere sunulur. Bu da bireylerin içleri rahat bir biçimde ürünü kullanmalarını sağlar. Ayrıca makinenin bıçaklarının ve ek aparatlarının da salam olduğunu belirtmek gerekir. Hemen körelmeyen bıçaklar yıllarca güzel kesimler yapmanızı kolaylaştırır. Bu makine son derece hafiftir. Tek elle rahatlıkla kontrol edilebilir. Böylece bilek kazalarının ve elden düşme problemlerinin önüne geçilir.

Powertec TR-658 Saç Sakal Ense Tıraş Makinesi Kimler İçindir?

Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi, vücuttaki kıllarına şekil vermek ve kesmek isteyen bireylere hitap eder. Özellikle saç sakal tıraşı, öğrencilerin, çalışanların ve iş insanlarının önem verdiği bir noktadır. Bu ürün, tıraş olması gereken bireylerin hızlı bir biçimde hazırlanmasını sağlar. Aynı şekilde sakallarını tamamen kesmeden kısaltmak isteyen bireyler de bu ürünü tercih edebilir. Böylece daha bakımlı bir görünüme kavuşmak mümkündür. Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi sık sık seyahat eden bireyler için de idealdir. Ürün yer tutmadığı ve kablosuz kullanıldığı için gideceğiniz her yerde size eşlik eder. Trendyol, ürün gamına bu kaliteli cihazı da ekler. Siz de dakikalar içinde kuaföre gerek duymadan kişisel bakımınızı gerçekleştirmek için bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Satın almadan önce kullanıcıların deneyiminden faydalanmak için Powertec TR-658 saç sakal ense çizim tıraş makinesi yorumlarına da göz atabilirsiniz.