POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.854 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POYLİN Ayarlanabilir Manuel Hidrolik Tuvalet Tekerlekli Sandalyesi P770

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİKALBİRLİK Satıcı Ünvanı: GONCA ORHONLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1085640006000001 Vergi Kimlik Numarası: 8540358934
    Bu ürün MEDİKALBİRLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poylin p770 ayarlanabilir manuel hidrolik tuvalet tekerlekli sandalyesi poylin p770 ayarlanabilir manuel hidrolik tuvalet tekerlekli sandalyesi, yürüme zorluğu çeken veya yürüme engeli olan kullanıcıların transferini sağlamakta ve hem tuvalet hem banyo ihtiyaçlarını gidermekte son derece işlevsel bir modeldir. Hem yataktan hem de tekerlekli sandalyeden transferi kolay bir şekilde mümkün kılan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, hidrolik sistemi sayesinde rahatlıkla yükseltilip alçaltılabilmektedir. 45 cm ve 70 cm arasında ayarlanabilir yüksekliği olan model, her klozete rahatlıkla yanaşabilmektedir. Ayrıca sahip olduğu çıkartılabilir ve kolay temizlenebilir lazımlığı sayesinde kullanıcısının hayatını oldukça kolaylaştırmaktadır. Iç mekan kullanıma oldukça uygun olan poylin p770 hidrolik tuvalet transfer sandalyesi, ergonomik minderi sayesinde oldukça konforludur ve ev içerisinde tekerlekli sandalye yerine de rahatlıkla kullanılabilir. Çelik gövde yapısı sayesinde oldukça dayanıklı olan model, 50 cm olan oturma yeri genişliği sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilebilmektedir. 5" arka ve 3" inç ön tekerleklere sahip olan poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi, basit bir şekilde kilitlenebilir tekerlekleri sayesinde kullanımı son derece kolaydır. Katlanabilir refakatçi tutma yerleri sayesinde banyo esnasında da kolaylık sağlayan model 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir. poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi son derece fonksiyonel bir ürün olmasının yanı sıra, oldukça ekonomik bir transfer sandalyesi olan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, hidrolik pedallı yükseltme sistemi sayesinde aynı zamanda en pratik modeldir. Gövdesinde toz boya, hidrolik sisteminde ise krom-Nikelaj kaplama kullanılması sayesinde paslanmaya dayanıklı olan model böylece banyoda kullanıma da imkan sunmaktadır. Kullanıcının iç mekanlardaki transferini oldukça kolaylaştırmasının yanı sıra hem konforlu hem de kullanım alanındaki çeşitlilik sayesinde en iyi transfer sandalyesi modellerinden biri olan poylin p770 hidrolik transfer sandalyesi, aynı zamanda benzerlerine göre son derece ekonomik bir transfer sandalyesidir. kısaca poylin p770 hidrolik tekerlekli transfer sandalyesi hidrolik pedallı yükseklik ayar sistemi banyo ve tuvalet kullanımına uygun 45-70 cm arası ayarlanabilir yükseklik 50 cm oturma yeri genişliği 120 kg taşıma kapasitesi kilitlenebilir tekerlekler paslanmaya karşı dayanıklı
Geri Bildirim Ver