Printec Premium Flex Tekstil Folyosu (2 Metre) 01-siyah

775 TL

Ürün Bilgileri

Printec Premium Flex Tekstil Folyosu (2 Metre) 01-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Printec Online Satıcı Ünvanı: ALFA LAZER BİLGİSAYAR VE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051003036100010 Vergi Kimlik Numarası: 0510030361
    Bu ürün Printec Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50 cm Genişlik x 2 Metre Uzunluk ölçülerinde folyo gönderilmektedir. Printec Premium Flex Tekstil Folyosu (PU Isı Transfer Filmi) Özellikleri Termal transfer filmi veya ısı transfer filmi (heat transfer film) olarak da adlandırılan Flex Folyolar en çok kullanılan kumaşa baskı tekniklerinden biridir. Printec Premium Flex Tekstil Folyosu adından da anlaşılabileceği gibi yüksek kaliteli üst segmente hitap eden bir üründür. PU (Poliüretan) ham maddeden oluşur ve PVC’den yapılan Printec Eco Flex folyolara oranla daha ince ve esnektir. Kumaş üzerinde neredeyse hissetmezsiniz. Kesmesi ve ayıklaması çok kolaydır. Yapışkanlı değildir ama kaymayı ve hareket etmeyi engelleyen özel yüzeye sahip bir taşıyıcısı vardır. Kolaylıkla her türlü kesici plotter yardımıyla kesilebilir. Tekstil folyolarımızı kesmeniz için size fiyat kalite oranını gözetildiğinde tavsiyemiz bir Printec Kesici Plotter cihazı kullanmanızdır. Uygulama videosunu Printec Online YouTube kanalımızda bulabilirsiniz. Fleks folyo nasıl uygulanır? İlk olarak flex folyonun bir kesici plotter yardımıyla kesilmesi gerekir. Printec Premium termal transfer filmleri piyasadaki bütün kesim plotterları ile uyumludur. Kesici ayarları aletten alete farklılık gösterebilir ama genel yönerge olarak 45º bıçak, 80~130 gf kuvvet, 15 cm/sec hız ve 0,250mm bıçak ofseti tavsiye etmekteyiz. Unutmamanız gereken diğer bir unsur da şeklinizin aynalı olarak kesilmesi gerektiğidir. Kesim esnası için ufak bir tüyo da blok halinde transfer edeceğiniz şekillerinizin etrafına bir kesim çerçevesi atmanızdır. Böylelikle daha kolay ayıklayabilirsiniz.
  • Kesim işlemi bittikten sonra aktarılacak olan kısımları ayıklamanız gerekir. Dıştan başlayıp, ilk önce ana hatları sonra da ince detayları ayıklamanızı tavsiye ederiz. Özellikle de O,P,B ve benzeri harflerin içlerini en sona bırakabilirsiniz. Ayıklama işlemi esnasında ince ve kıvrık uçlu bir ayıklama aracı kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • Transfer presinizi 150 derece ısıtıp basıncı orta seviyeye ayarlayınız. Transfer yapacağınız kumaşı önden 2-3 saniye ısıtmak her zaman için yararlı bir tekniktir. Ön ısıtmadan sonra premium flex folyonuzu kumaşın üzerine yerleştirip 5 saniye kadar presleyiniz ve taşıyıcıyı isterseniz hemen kaldırabilirsiniz, isterseniz soğuduktan sonra kaldırabilirsiniz.
  • ÜrünPresten sonra taşıyıcıyı kaldırma Sıcak Ilık Soğuk Printec Premium O ?? Premium Flex Termal Transfer Tekstil Folyosu Teknik Özellikleri Printec Premium Flex Folyolar 3 katmandan oluşur. En üstte taşıyıcı vardır. Adından da anlaşılabileceği üzere bu ince silikon yapıştırıcı kaplı polyester film, tişörte asıl aktaracağımız ürünü taşır, kullanıldıktan sonra boşa çıkar.
  • Ortada asıl kumaşa aktaracağımız PU membran (skin) bulunur.
  • En altta ise polyester hotmelt yapışkan vardır. Bu katman ısı ve basınçla beraber membranın (skin) kumaşa yapışmasını sağlar.
Geri Bildirim Ver