Protex Nemlendiricili Koruma Hijyenik Sabun 90 gr

94,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Protex Nemlendiricili Koruma Hijyenik Sabun 90 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYLA CONCEPT Satıcı Ünvanı: AYLA ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460455579
    Bu ürün AYLA CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protex Deo 12 Katı Sabun
  • Ailenizi Protex ile Koruyun!
Geri Bildirim Ver

Protex Deo 12 Hijyenik Sabun 90 Gr

Temizlik malzemeleri, pek çok alanda hijyenik kullanım açısından oldukça önemlidir. Bu malzemeler arasında yer alan Protex deo 12 hijyenik sabun 90 gr hacmi ile hem taşımayı hem de işinizi rahat bir şekilde yapma imkanı sunar. Aynı zamanda doğal temizliği olan seçenek, kimyasal içerikler ile temizlik yapmak istemeyenler için vazgeçilmez bir ürün olarak öne çıkar. Ayrıca pratik ve zahmetsiz kullanımının olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Ellerin hijyeni için tercih edilen ürün, bakterilerin yarısından çoğunu ortadan kaldırması ile kullananlar tarafından beğeni alır. Tüm cilt tipinde kullanılabilir olmasıyla da birçok kişiye hitap eder. Ağır olmayan kokusuyla sizi her açıdan memnun eden bu ürünü sahip olduğu nitelikli özelliği ile yıllarca kullanabilirsiniz.

  • 90 gr hacim
  • Bakterilerin çoğunu ortadan kaldırma
  • Tüm cilt tipinde kullanım

Protex Markalı Deo 12 Hijyenik Sabun 90 Gr Avantajları

Protex Markalı Deo 12 Hijyenik Sabun 90 Gr Avantajları

Protex deo 12 ürünü, oldukça kullanışlı yapıya sahip bir temizlik malzemesidir. Tırnak içine kadar hijyen sunması ile beğeni alır. Sahip olduğu bakterilerin yarısından çoğunu öldürme ile bağışıklığınızı güçlendirir, kolay bir şekilde hasta olmanızın önüne geçer. Aynı zamanda hoş kokusuyla kullanıldığı yerde kendini belli eder. Antibakteriyel destekli özelliğiyle hayatınızı kolaylaştırır. 90 gr hacmi ile çocuklar bile tek başına rahat bir şekilde kaldırabilir. Fazla büyük olmayan tasarımıyla da rahat bir şekilde küçük el sahiplerine tutma avantajı sunar. Genellikle katı sabun kullanan ve bakterileri vücuttan uzaklaştıran yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Bunların yanı sıra kış mevsiminde yaşanan nezle gibi hastalığa karşı direnç sunabilir. Eğer siz de kullanışlı bir katı sabuna ihtiyaç duyuyorsanız Protex markasının bu ürününe göz atabilirsiniz.

Protex Deo Hijyenik Sabun 90 Gr Fiyatı

Protex Deo Hijyenik Sabun 90 Gr Fiyatı

Protex markasına ait olan deo 12 hijyenik sabun 90 gr ürün, oldukça geniş açıdan kullanışlı özelliğe sahiptir. Pratik kullanımıyla müşteriler için avantajlı olan ürün, hoş kokusu ile dikkat çeker. Ağır kokmayan yapısıyla bu sabun, eldeki mikropları ve bakterileri elden uzaklaştırır. Ellerinizin güzel görünmesini sağlarken kişisel bakımınıza yardımcı olur. Protex markasının bu ürününün elde bulunan kötü kokuları ve kirleri gidermek için tercih edilebilir nitelikleri bulunur. Katı sabun yapısı ile tek başına ilk defa sabun kullanacak olan bireylere kullanım avantajı sunar. Protex deo 12 hijyenik sabun 90 gr fiyatı, seçeneğin hacmi ve kullanım yapısına göre belirlenir. Oldukça kullanışlı ve pratik olan bu ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını devam ettirir. Bundan dolayı siz de güvenle alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

Protex Hijyenik Sabun 90 Gr Yorumları

Protex Hijyenik Sabun 90 Gr Yorumları

Sade tasarımı ve hoş kokusu olan Protex deo 12 hijyenik sabun 90 gr kullananlar, ürünün bu niteliklerini beğendiklerini ifade ederler. Ayrıca tüm cilt tiplerinde kullanımının olmasıyla da kalabalık ailelere temizlik malzemeleri açısından ekonomik rahatlık sunar. Pratik kullanımı ve 90 gr hacmi, yanınızda taşıma avantajı açısından öne çıkar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan Protex deo 12 hijyenik sabun 90 gr satın almak isterseniz uzun bir süre kullanılabilir olduğunu bilmeniz, tek veya çift şekilde alışveriş listenize eklemeniz açısından size yardımcı olur. Protex markasının sabunu, ellerin temiz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Doğal ve yumuşak bir cilt için tercih etmeyi mümkün hale getirir. Tüm bu özelliklerin yanında isterseniz de Protex deo 12 hijyenik sabun 90 gr yorumları bölümüne Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz.