Pullsar Ice Dragon® Ultra Thermal/termal Pad, 100x100 Mm, 0,50 Mm, 20.0 W/m-k, Yüksek Iletken Termal Pad !

440 TL

Ürün Bilgileri

Pullsar Ice Dragon® Ultra Thermal/termal Pad, 100x100 Mm, 0,50 Mm, 20.0 W/m-k, Yüksek Iletken Termal Pad !

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deniport Satıcı Ünvanı: ULAŞ YUMURTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1544558064200001 Vergi Kimlik Numarası: 9840045510
    Bu ürün Deniport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PULLSAR ICE DRAGON® ULTRA Thermal Pad - Mükemmel Soğutma Performansıyla Tanışın! - Yüksek Teknoloji, Alman Mühendisliği:ICE DRAGON® ULTRA Thermal Pad, Alman mühendisler tarafından tasarlanan bir yüksek teknoloji harikasıdır. Ömrünün sonuna kadar üst düzey iletkenliği garanti eder. - Üstün Özelliklerle Güçlendirilmiş: - Düşük tepki süresi, anlık sıcaklık değişikliklerine hızlı uyum sağlar. - ULTRA yüksek iletkenlik, çipsetlerdeki ısıyı hızla soğutucu bloğa aktararak çipsetin serin kalmasını sağlar. - Oyuncular ve Madenciler İçin ULTRA Performans:ICE DRAGON® ULTRA Thermal Pad, oyuncular ve mining ekran kartları için olağanüstü performans sunar. Daha yüksek performans, daha uzun ömür ve maksimum verimlilik. - Teknik Özellikler: - İletkenlik: 20.0 W/mk - Kalınlık: 0,50 mm - Ölçüler: 100×100 mm - Renk: Siyah - Uygulama Sıcaklığı: -50 – 150 - Özel Ağırlık: 3.6 g/cc - Dielektrik Sabiti: 3.5@1Mhz - Gelişmiş Soğutma Çözümü:ICE DRAGON® ULTRA, GPU VRAM/MOSFET gibi bileşenlerde mükemmel bir soğutma sağlar. Hem oyuncuların hem de madencilerin beklentilerini karşılamak için tasarlandı. - ICE DRAGON® ULTRA ile Bilgisayarınızı Soğutun, Performansınızı Yükseltin!

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver