QUARDEX SIVI PH DÜŞÜRÜCÜ

900 TL

Ürün Bilgileri

QUARDEX SIVI PH DÜŞÜRÜCÜ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZ HAVUZ Satıcı Ünvanı: BEYAZ TUZ KİMYA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167112713800001 Vergi Kimlik Numarası: 1671127138
    Bu ürün BEYAZ HAVUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havuz suyunda ph değerini istenilen sınırlar içerisine düşürmek için kullanılır. Havuz suyunda dezenfeksiyonun etkili olabilmesi için ph değeri 7,2 - 7,6 arasında olmalıdır. Uygulama ve dozaj Otomatik ölçüm cihazları varsa, sistem ph 7,2 - 7,6 ’ya ayarlanır, otomatik olarak gerektiği kadar dozlama yapar. Direk uygulamada ise ph 0,1 birim düşürmek için yumuşak sularda 0,5 kg , sert sularda ise 1 kg kullanılmalıdır. Kullanılacak miktar tespit edildikten sonra, plastik bir kapta eritilerek denge deposundan, skimerli havuzlarda ise skimerden uygulanmalıdır. Kullanım şartları Tam koruyucu elbise ile solunum cihazı kullanın. Buhar ve zerreciklerini solumaktan sakının. Gözlere, cilde ve elbiselere temasından kaçının. Ambalaj ve depolama 25-35 kg’lık pe bidonlarda satışa sunulur. Iyi havalandırılmış, kuru, ısı, açık alev ve göz ışığından uzak yerlerde depolayın. Oksitleme vasıtaları ve teh reaksiyonları veren maddelerle birlikte depolamayın. Kapları fiziksel hasarlardan koruyarak kapalı ve dik konumda tutun.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ph Düşürücü
  • Ağırlık 25 Kg
Geri Bildirim Ver