Queen's Kitchen Çelik Lüx Paslanmaz Yağ Kevgiri

79,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
99,99 TL

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Çelik Lüx Paslanmaz Yağ Kevgiri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Queens Of The Kitchen Satıcı Ünvanı: CMS HOME E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211139672800001 Vergi Kimlik Numarası: 2111396728
    Bu ürün Queens Of The Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri 33x12x4cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Queen'S Kitchen Çelik Lüx Paslanmaz Yağ Kevgiri

Yağ kevgirleri, kızartma gibi yiyeceklerin kolay bir şekilde alınmasına yardımcı olur. Queen’s Kitchen markası tarafından satışa sunulan paslanmaz yağ kevgiri kaliteli çelik malzemelerden üretilir. Bununla birlikte pas ve korozyonu önleyerek sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Polisaj yöntemi ile üretilen bu gereç, uzun süre parlaklığını korur. Böylelikle yıllarca formunu kaybetmeden güvenli bir şekilde kullanabilmenize yardımcı olur. Kızaran patatesleri tava içerisinde rahatlıkla alabilmek için bu ürünü kullanabilirsiniz. İdeal sapı ile kızmış yağın elinize gelmesini ve bu sayede derinizin yanmasını önleyebilirsiniz. Ürünün yüksek sıcaklığa dayanıklı özelliğinden faydalanarak ergonomik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Einizle rahatlıkla kavrayabileceğiniz ürünle güvenli tutuşa sahip olabilirsiniz. Siz de kaliteli paslanmaz yağ tutucu arıyorsanız, Queen’s Kitchen tarafından satışa sunulan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Güvenli kullanım
  • Sağlıklı malzeme

Paslanmaz Çelik Queen’s Kitchen Yağ Kevgiri

Paslanmaz Çelik Queen’s Kitchen Yağ Kevgiri

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen yağ ayırıcı modelleri sağlıklı ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Günlük kullanıma uygun olan paslanmaz yağ ayırıcı korozyonu önleyen özel yapısı ile satışa sunulur. Uzun süre dayanıklılığını ve formunu koruyarak parlak kalır. Bununla birlikte kızarmış yağlara karşı derinizin yanmasını ve hasar görmesini önler. Kolay temizlenebilen yapısından faydalanarak dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde ürünü yıkayabilirsiniz. Bununla birlikte hijyenik ve antibakteriyel bir kullanım elde edebilirsiniz. Ayrıca yağ tutmayan yapısı sayesinde yıllarca bu kevgiri kullanabilirsiniz. Dilerseniz yaptığınız şerbetli tatlıları bu kevgir ile saklama kabına koyabilirsiniz. Damlatmayan özelliği sayesinde mutfak tezgahlarınızın hasar görmesini önleyebilirsiniz. Siz de paslanmaz çelikten yağ kevgiri arıyorsanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Queen's Kitchen çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri BLS-PS-12 kodu ile ürünü aratabilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Pratik Kullanım Sunan Queen’s Kitchen Çelik Yağ Kevgiri

Pratik Kullanım Sunan Queen’s Kitchen Çelik Yağ Kevgiri

Queen's Kitchen çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri mutfaklarınızda pratik bir kullanım imkanı sunarken kızartmalarda ihtiyacınız olan desteği sağlar. Dilerseniz kızartmalarınızı dilerseniz de şerbetli tatlıları kolay bir şekilde tencereden alabilirsiniz. Böylelikle saklama kabına ya da servis tabağına koyarken zorlanmazsınız. Bununla birlikte sağlıklı ve konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Bakteri tutmayan özelliğinden faydalanarak ürünü mutfaklarınızda güvenle tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte mutfak çekmelerinizde depolayabilir ve ihtiyacınız olduğu anda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Queen's Kitchen çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri kullananlar ürünün pratik yapısından ve konforlu kullanımından oldukça memnudur. Kızartma ve şerbetli tatlı yaptıklarında güvenli bir şekilde tencereden alma imkanı elde ederler. Bununla birlikte saklama ya da servis kabına koyarken yağın damlamasını önleyebilirler. Siz de bu ürünü satın alarak pratik kullanımdan faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Queen’s Kitchen Yağ Kevgiri

Uygun Fiyatıyla Queen’s Kitchen Yağ Kevgiri

Queen’s Kitchen markası tarafından satışa sunulan çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri kolay ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte 33 cm sapı sayesinde ergonomik bir tutuş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürün, paslanmaz çelik özelliği ile uzun süre parlaklığını ve formunu korur. Bütçenize uyum sağlayan fiyatıyla kolay bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol’dan ulaşabileceğiniz Queen's Kitchen çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri fiyatlarını inceleyebilir ve güvenle sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için yorumları okuyabilirsiniz. Queen's Kitchen çelik lüx paslanmaz yağ kevgiri yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz. Bununla birlikte güvenli bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz. Siz de uygun fiyatıyla müşterilerin gözde ürünü olan bu kevgir sayesinde mutfağınızda kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz.