RAD Group Komponentci Tower Pro Sg90 Rc Mini Servo Motor KSTK

Ürün Bilgileri

RAD Group Komponentci Tower Pro Sg90 Rc Mini Servo Motor KSTK

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selin Satıcı Ünvanı: GHODRAT ALLAH MODIRIAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6221161479
    Bu ürün Selin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tower Pro SG90 küçük mekanizmalarınız için ideal bir servo motordur. Futaba kumandalarla tam uyumlu olup RC araclarınızda kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra birçok mikrodenetleyiciden alabileceğiniz PWM sinyali ile kendi yaptığınız robot projelerinizde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dişli kutusu plastiktir. Servo hornları ve diğer parçaları ile birlikte gönderilir. Diğer hobi servolarında olduğu gibi motor milinin elle sağa sola çevrilmesiyle dişlileri kırılabilir, motora bu tarz el ile müdahaleden kaçınılmalıdır.
  • Teknik Özellikler Büyüklük: 23.1 x 12.2 x 29 mm Ağırlık: 9 g Hız @4.8V: 0.1 sn/60° Zorlanma Torku @6V: 1.3 kg?cm Kablo Uzunluğu: 15 cm Diğer Özellikler Stok Kodu KSTK-10027 Marka Komponentci Stok Durumu Var
Geri Bildirim Ver