Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye, Anadili Arapça Olmayanlar Için Arapça Dersleri, 4 Kitap Takım, Ravza

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye, Anadili Arapça Olmayanlar Için Arapça Dersleri, 4 Kitap Takım, Ravza

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAYE KİTAP Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün GAYE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17X24 cm. ebatlarında 4 kitaptan oluşmaktadır. ithal kitap kağıdı, karton kapaklıdır. 1. kitap 128 sayfa 2. kitap 224 sayfa 3. kitap 152 sayfa 4. kitap 160 sayfa DURUSU'L-LUĞATİL ARABİYYE, anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri, 4 kitap takım, 17x24 cm. Ravza Yayın Bu kitapta Arapçaya yeni başlayanlar için kolaydan zora doğru basit kalıp ve cümlelerle arapça derslerine giriş yapılmış. Kitap tamamen arapçadır. İnternet üzerinden Youtube video kanalında kitaptaki arapça derslerini anlatan videolar mevcuttur. Youtube'dan "durusul lugatil arabiyye video" veya "Ebu Zerka arapça dersleri" kelimeleriyle aratıp dersleri video ortamında izleyebilirsiniz. Çok kolay ve anlaşılır bir üslupla kitaptaki konular ele alınıyor. Kitabın yazarı F. Abdurrahim de kendisi arapçayı sonradan öğrenen birisi olduğu için bu işin nasıl olacağını yıllarca süren öğretmenlik tecrübesiyle çok iyi kavramış. Durusul-Lugatil-Arabiyye Anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri kitabı en uygun ve en ucuz fiyatla buradan satın alabilirsiniz. Bu siteden kredi kartı ile 4 taksitle satın alabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğimiz de vardır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye, Anadili Arapça Olmayanlar İçin Arapça Dersleri, 4 Kitap Takım

Yabancı bir dili sıfırdan başlayarak öğrenmek ve anadiliniz gibi konuşmak, yardımcı kaynak kitaplar ile mümkün hale gelir. Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye - anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri - 4 kitap takımı, Arapça öğrenmeye yeni başlayanlar için özel olarak hazırlanır. Kolaydan zora doğru 4 kitaptan oluşan bu set, basit kalıp ve cümleler kurarak Arapça öğrenmeyi kolaylaştırır. Zorluk seviyesine göre derecelendirilen bu kitaplar, her düzeyden öğrenciye hitap eder. Kitabın tamamı Arapça olarak sunulup tüm konular anlaşılır bir üslupla ele alınır. Kitaptaki konularla birebir uyumlu videolar mevcuttur. Dr. F. Abdurrahim tarafından kaleme alınan bu eserler üzerinden çalışırken video dersleri izleyerek pratik yapabilirsiniz. Böylece kısa bir sürede Arapça diline hakim olabilirsiniz.

  • Bir sette 4 farklı eser
  • Kolay ve anlaşılır üslup
  • Kaliteli karton kapak tasarımı

Kaliteli İçerikleriyle Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Kaliteli İçerikleriyle Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Ravza Yayınları Arapça derslerinden oluşan bu set, Arapçaya dair tüm derslere tek bir kaynaktan kolay şekilde ulaşmanıza olanak tanır. Setin ilk kitabı, Arap alfabesindeki harfleri barındırır. Aynı zamanda bu harflerin kelimenin başında, ortasında ve sonundaki farklı yazımlarını da öğretir. Böylece cümle kurmaya geçmeden önce kelimelere daha iyi şekilde hakim olabilirsiniz. Arapça okumak ve konuşabilmek için dil bilgisini iyi biçimde bilmeniz gerekir. Kitapta soru edatları, işaret isimleri, bağlaçlar, emir kipi, geçmiş zaman, sıfat ve tamlama gibi dil bilgisi konularını da pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Çeşitli diyaloglar içeren bu kitaplar sayesinde kelime haznenizi de ekstra zenginleştirebilirsiniz. Günlük konuşma ifadeleri ve sık kullanılan deyimler içeren birinci cildi bitirdiğinizde günlük yaşantınızda Arapça konuşmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede birçok konuda fikrinizi beyan edebilirsiniz.

Eğitici Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Eğitici Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Ravza Yayınları tarafından sunulan bu set içerisindeki her bir eser özenle hazırlanır. Kitap içindeki alıştırmalar sayesinde konuları daha iyi kavrayıp bir sonraki seviyeye rahatlıkla geçebilirsiniz. Kitapta anlatılan her konu, örneklerle desteklenir. Böylece bu konuyu pekiştirme şansına sahip olabilirsiniz. Konuları dengeli bir şekilde kitaplara dağıtan yazar, planlı biçimde Arapça öğrenmenize destek olur. Net tanımlamalara, basit ve anlaşılır bir dile sahip bu sete siz de kolayca ulaşabilirsiniz. Bu setin 4. kitabında bazı metinler ve hikayeler yer alır. Setin tamamını bitirdiğinizde Arapça bilginizin ilerlediğini görebilirsiniz. Anadili Arapça olan kişilerle kolaylıkla sohbet edebilirsiniz. Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye - anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri - 4 kitap takım kullananlar, bu kitapların avantajlarını deneyimlemiş kişilerdir. Bu kişilerin fiyat ve performans değerlendirmelerini inceleyip ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Bütçenize Uygun Ravza Yayınları Arapça Ders Kitapları

Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye - anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri - 4 kitap takım fiyatı; ürünün içeriğine, sayfa sayısına ve tasarımında kullanılan materyallerin kalitesine göre belirlenir. Set, farklı bütçelere uygun fiyat aralığında satışa sunulur. Cazip fiyatlarla sunulan bu takıma kolayca sahip olabilirsiniz. Set içerisindeki kitaplar, bazı Arap Dili ve Edebiyatı bölümü hocaları tarafından yardımcı kaynak olarak tercih edilir. Siz de bu bölümü okuyorsanız veya Arap diline ilginiz varsa yardımcı kaynak olarak bu seti satın alıp öğrenme sürecine katkı sağlayabilirsiniz. Ravza Yayınları Durusul Luğatil Arabiyye - anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri - 4 kitap takım yorumlarını inceleyip set hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz. Zengin içeriği ve kaliteli tasarımı ile dikkat çeken bu seti Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.