Respirox G2s Otomatik Cpap Cihazı Apap Auto Cpap Cpap Maske Hafıza Kartı Çanta Hortum Dahil

8.931,86 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.400 TL9.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.899 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Respirox G2s Otomatik Cpap Cihazı Apap Auto Cpap Cpap Maske Hafıza Kartı Çanta Hortum Dahil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiomedTR Satıcı Ünvanı: BİOMEDTR TIBBİ VE MEDİKAL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176087604500001 Vergi Kimlik Numarası: 1760876045
    Bu ürün BiomedTR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • REPİROX G2S YENİ GELİŞTİRİLMİŞ MODEL G2S A20 modeli entegre nemledirici ile üst seviye konfor sunar, şık tasarımı ve hafifliği kullanıcı dostu bir cihaz olmasında en etken sebeplerden olmaktadır. AUTO CPAP (Automatic Continous Positivite Airway Pressure) yani Otomatik Sürekli Pozitif Hava Basınç cihazları yetişkin hastalarda OSA (Obstrüktif Uyku Apnesi) tedavisi için tasarlanmıştır. Bu tedavi hastane veya evde yapılabilmektedir. Şık tasarım, istikrarlı performans, mükemmel konfor sizin veya yakınlarınızın horlama problemlerinize elveda demenize yardımcı olacaktır. Boyutlar: 27 4 mm x 184 mm x 115 mm Ağırlık: 1, 9 kg Su kapasitesi: 360 mL Çalışma Sıcaklığı: 5 ° C ifa 35 ° C Nem Oranı:% 15 ile %93 Yoğuşmasız Atmosferik Basınç: 760 – 1060 Nemlendirici Ayarları: kapalı, 1 ile 5 (35 ° C ile 68 ° C) Mod: CPAP, AUTO CPAP Çalışma modu: Sürekli SD Kart: İçerisinde bulunan SD kart verileri ve sorunları kaydedebilmektedir. AC Güç Gereksinimi: 100 – 240 V -, 50 / 60 Hz, Max 2 A USB Port İletişimi: 5 V 2.0 A Elektrik Şok Koruma Tipi: Sınıf 11 Elektrik Şok Koruma Derecesi: Tip B Su Girişine Karşı Koruma Derecesi: IP22 Basınç Aralığı: 4 ile 20 cmH2o arasında Rampa Özelliği: 0 ile 60 dakika arasında ayarlanabilen rampa özelliği Ses Seviyesi: 10 basınç ile <28dB Kaçak Alarmı: Hava kaçağı 70 L / dakika olmadığı sürece kaçak alarmı vermez. Hortum: 1. 83m Önemli Uyarı: Satın almış olduğunuz ürünün kurulması halinde cihaz 2. El statüsüne geçmiş olarak kabul ediliyor. İlgili mevzuat gereği “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” ilkesine ters düştüğü için cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktad
Geri Bildirim Ver

Respirox G2s Otomatik Cpap Cihazı Apap Auto Cpap Cpap Maske Hafıza Kartı Çanta Hortum Dahil.

Respirox G2S otomatik Cpap cihazı Apap auto sahip olduğu teknolojik tasarımı ve işlevsel kullanımı ile tüketicilerin dikkatini çeken, modern tasarıma sahip bir üründür. Estetik, şık tasarım özelliğine sahip olup hafif yapısı sayesinde her alana rahatlıkla taşınabilir. Yetişkin hastaların ya da yakınlarınızın horlama problemlerine çözüm sunarak solunum sisteminizi rahatlatabilir.

 
  • İşlevsel kullanım
  • Hafif yapı
  • Teknolojik tasarım

Respirox G2S Otomatik Cpap Cihazı Maske Hafıza Kartı Özellikleri

Respirox G2S Otomatik Cpap Cihazı Maske Hafıza Kartı Özellikleri

Respirox G2S otomatik Cpap cihazı maske hafıza kartı çanta hortum dahil uyku ve solunum bozuklukları gibi ciddi anlamda uyku kalitesini düşüren nedenlerin yanı sıra şiddetli baş ağrısı, sinirlilik, konsantrasyon düşüklüğü ve ağız kuruluğu gibi sorunların önlenmesine olanak sağlayan iyileştirici bir üründür. Nefes durma sırasında oluşan kalp atım düzensizliklerini önleyerek çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılabilir. Uyku apnesi horlama tedavilerinde kullanılan bu ürünün hastanın kendi kararıyla kullanması gerekir. Alanında uzman bir görüşten destek alarak uyku testinden geçtikten sonra kullanmanız önerilir. Çeşitli testlerden geçirilen reçete ya da raporlarda belirtilen değerlere uygun dizayn edilen bu ürün uyku ve aknesi tedavisinde standart olarak tercih edilir. Müşterilerin sıklıkla kullandığı uyku sırasında oluşan tıkanıklıkların önüne geçebilen pozitif yönlü solunum yolu basıncı üreten özel tasarım cihazdır. İçerisindeki SD kartları ve sorunları kaydederek uzun süre muhafaza eder.

 

Respirox G2S Otomatik Cpap Maske Hafıza Kartı Kullanımı

Respirox G2S Otomatik Cpap Maske Hafıza Kartı Kullanımı

Respirox G2S otomatik Cpap cihazı Apap auto uyku sırasında ortaya çıkan solunum yolu rahatsızlıklarını önleyebilen modern tasarımı ve kullanışlı yapısıyla ön plana çıkan özel tasarım üründür. Doktor tarafından reçete edilmiş ve raporlanmış şekilde kullanılmalıdır. Basıncın yetkili uzmanlar tarafından ayarlanarak hastanın yüzüne uygun hava kaçaklarına izin vermeyecek şekilde maske uygulamasıyla kullanılması gerekir. Uykuda yaşanan problemleri kısa sürede çözebilen kişinin yaşam kalitesini artırabilir. İşlevselliği yüksek, kullanışlı bir cihazdır. Uyku apnesi gibi yaşamsal fonksiyonları etkileyen bazı hastalıkların ortaya çıkmasını en az seviyeye indirebilen bu ürün uyku esnasındaki solunum durmalarını önleyebilir. Güvenli, konforlu ve sağlıklı bir uyku çekmeniz için ideal olan bu ürün uyku apnesinin neden olduğu aşırı sinirlilik, horlama ve konsantrasyon bozukluklarını kolaylıkla giderebilir. Respirox G2S otomatik Cpap cihazı yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Respirox G2S Otomatik Cpap Maske Hafıza Kartı Fiyatı

Respirox G2S Otomatik Cpap Maske Hafıza Kartı Fiyatı

100- 240 v güç gereksinimi duyulan bu ürün elektro şok koruma sınıfına sahiptir. 1. sınıf elektrik şok koruma derecesine sahip olup yüksek enerji sarfiyatı yapmadan tasarruflu kullanım avantajı sağlar. Uyuma eyleminin kesintiye uğramasına neden olan pek çok hastalığın tedavi edilmesinde etkili olup uyku kalitesini arttırabilir. Boyut ölçüsü olarak oldukça minimal bir yapıya sahip olan ürün, her alana rahatlıkla taşınabilir. İstediğiniz an her yerde rahatlıkla tanıtabileceğiniz kullanım oldukça pratik olan kullanışlı bir malzemedir. Alt ve üst limit aralığındaki basınç tedavisinde uygulanan alt limitin altına düşmeden üst limitin üstüne çıkmadan sağlıklı ve güvenli şekilde kullanabileceğiniz bu ürün uyku apnesi rahatsızlığı ve getirdiği olumsuz durumların tedavisinde etkili olabilir. Uyku esnasında solunum güçlüğü yaşamadan horlamayı önleyebilen uyku kalitesini artırarak keyifli ve rahat bir uyku çekmenize yardım eder. Respirox G2S Cpap fiyat bilgisine sahip olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.