9
ErkekŞampuan kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Revox Biotin Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Dökülme Karşıtı, Hızlı Uzama Etkili Dolgunlaştırıcı Şampuan

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
21 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
189,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
23 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,99 TL
23 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Revox Biotin Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Dökülme Karşıtı, Hızlı Uzama Etkili Dolgunlaştırıcı Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renk AVM Kozmetik Satıcı Ünvanı: RENKAVM KOZMETİK OTOMOTİV İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734206063700001 Vergi Kimlik Numarası: 7342060637
    Bu ürün Renk AVM Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİOTİN & KOLAJEN + ATKUYRUĞU BİTKİ ÖZLÜ + E VİTAMİNİ DESTEKLİ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400 ml. REVOX BİOTİN & COLLAGEN & AT KUYRUĞU BİTKİ ÖZLÜ VE E VİTAMİN COMPLEX İLAVELİ ÖZEL SERİ ŞAMPUANI İLE SAÇLARINIZ İLK KULLANIMDAN SONRA DAHİ DOLGUN VE DAHA KALIN GÖRÜNÜR. İÇERİĞİNDE BULUNAN EŞSİZ BİTKİ ÖZLERİ SAÇLARINIZIN KISA SÜREDE DAHA SAĞLIKLI GÖRÜNMESİNE YARDIMCI OLUR. Biotin: Saçlarınızın yoğun olarak beslenmesinİ ve gelişmesini sağlar. Zayıf saçları güçlendirir. Kolajen: Yaşın ilerlemesi ile vücuttaki doğal kolajenler azalır. Bu da saçlarınızın dökülmesine, cansızlaşmasına neden olur. Kolajen desteği alan saçlarda ise saç kayıpları azalmaktadır. Kolajen
  • saç foliküllerini destekler. At Kuyruğu Kompleks: Saç ve saç köklerini besler. Saç dökülmelerini engeller.Saç tellerini güçlendirir. E Vitamin Kompleks: Saç ve saç derisinde yoğun bir nemlendirici etki gösterir. Yeni saç oluşumunu destekler. REVOX Biotin & Collagen Şampuanı’nın saç ve saç derisine herhangi bir dermatolojik yan etkisinin olmadığı yapılan laboratuvar testleriyle kanıtlanmıştır. FORMÜLASYONDA NELER VAR ? Vitamin B7 Biotin, Collagen, At Kuyruğu Bitki Özü, E Vitamin Complex, Huş Ağacının Yaprak ve Kabuk Özü, Papatya Çiçeği Tohumu Özü, Akdarı Tohumu Özü, Adaçayı Yaprağı Özü, Isırgan Yaprağı Özü, Şerbetçi Otu Özü, Kına Kına Bitki Özü, Yeşilçay Yaprak Özü, Küçük Yapraklı Ihlamur Özü, Niacin, Sarı Sabır Yaprak Özü, Hidrolize Buğday Proteini, Ekinezya Bitki Özü, Aynı Safa Yaprağı Özü, Oğul Otu Yaprağı Özü, Cadı Fındığı Yaprağı Özü, Ihlamur Çiçeği Özü, Üzüm Çekirdeği Özü, Organik Bezelye Özü.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • İçerik Biotin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Revox 869742964190 Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan

Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan, saçları temizlerken bakım yapar. Gelişmiş bir formülasyona sahip olan ürün, saça ihtiyaç duyduğu besini vererek çok daha güçlü uzamasını sağlar. Saç kırıklarının ve dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan uygulanmasını kolay hâle getiren özel bir ambalaja sahiptir. Bir şişe Revox şampuanın içerisinde 400 ml ürün yer alır. Günlük kullanıma uygun olan şampuan, dermatolojik olarak da test edilmiştir. Revox at kuyruğu bitki özlü şampuanın bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur. Tüm cilt tipleri tarafından güvenle kullanılabilir.

  • Miktar: 400 ml
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Kullanım Amacı: Besleyici, onarıcı, dolgunlaştırıcı

Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuanın İçeriği

Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuanın İçeriği Nedir?

Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan oldukça geniş bir içerik listesine sahiptir. Tek üründe birden fazla fayda sağlar. Doğal bileşenlerle desteklenmiş olan bu şampuan, cilt bakımında da sıklıkla kullanılan kolajen maddesini içerir. Hem saç tellerini hem de kafa derisini besleyen bu madde, yaşın ilerlemesiyle birlikte vücutta azalmaya başlayabilir. Revox şampuan bu eksiğin tamamlanmasını sağlayarak saç dökülmesinin engeller. Ayrıca ürünün içerisindeki özel at kuyruğu kompleksi saçların güçlenmesini sağlayarak sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Şampuanın içeriğinde yer alan bir diğer önemli bileşen ise E vitaminidir. Bu içerik saç derisini nemlendirir ve yeni saç oluşumunu destekler.

Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan Ne İşe Yarar?

Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan Ne İşe Yarar?

Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan oldukça gelişmiş bir formüle sahiptir. Ürünün özel içeriği saçı kirlerden arındırır. Şampuan, saçı hem gün boyu maruz kaldığı toz ve hava kirliliğinin etkilerinden arındırır hem de vücudun doğal olarak ürettiği sebumun temizlenmesini sağlar. Revox at kuyruğu bitki özlü şampuan ayrıca içerisindeki özel bileşenlerle saç köklerinin beslenmesini sağlar. Saç tellerinin daha canlı ve güçlü olmasını sağlayan bu ürün, dökülme sorununun giderilmesine yardımcı olur. Böylelikle saçlarınız çok daha parlak ve canlı görünür. Revox Biotin Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan ayrıca yeni saç üretimi de tetikler. Dökülme sorununu engelleyen bu ürün, düzenli kullanımlarda saç oranını arttırır.

Revox Biotin & Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuanın Kullanımı

Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuanın kullanımı oldukça pratiktir. Ürünün etkin hâle gelebilmesi için suyla birlikte kullanılması gerekir. Bu nedenle şampuan ıslak saça uygulanır. Şampuanın doğru kullanım şekli yeterli miktarda ürünü saçınıza yumuşak hareketlerle uygulamaktır. Saçların derinlemesine temizlenebilmesi ve her alana şampuanın ulaşabilmesi için ürünün parmak uçlarıyla yayılması tavsiye edilir. Kafa derisine hafifçe masaj yapmak şampuanın etkinliğini arttırır. Ürünün özel formülü sayesinde köpürerek saça nüfuz eder. Hem saç derisini hem de tellerini gün boyu maruz kaldığı kirlerden kolaylıkla arındırır. Şampuanın saçınızın her yerine eşit şekilde uygulandığından emin olduktan sonra bol suyla durulayarak işlemi sonlandırabilirsiniz. Ürün yalnızca saç bölgesine kullanım için tasarlanmıştır. Vücuda uygulanmaz. Gözle temasından kaçınılması da oldukça önemlidir. Dilerseniz Revox Biotin & Collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalitesiyle ve etkinliğiyle ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de saç bakım rutininize bu etkili ürünü dâhil etmek isterseniz Revox şampuanı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.