Rexona Clinical Protection Kadın Deodorant 150 Ml+stick Roll-on Maximum Protection Clent Scent 45 Ml

536 TL

Ürün Bilgileri

Rexona Clinical Protection Kadın Deodorant 150 Ml+stick Roll-on Maximum Protection Clent Scent 45 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ForLady Satıcı Ünvanı: ŞENNUR BAĞIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1041269715600019 Vergi Kimlik Numarası: 1300493188
    Bu ürün ForLady tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • REXONA Kadın Sprey Deodorant Clinical Protection Klinik Ter Koruması 150 ML Herkes terler. Bazılarımız diğerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok doğal çünkü hepimiz farklıyız. Sıcaklığınız veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve aşırı terleme günlük hayatınızda ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Clinical Protection sizi asla yarı yolda bırakmaz. Rexona, ağır terlemeyle mücadele etmek ve kuru kalmanıza yardımcı olmak için çığır açan Gelişmiş Aktif Teknolojisini geliştirdi. Rexona Maximum Protection 3x 96 Saat Clent Scent 45 ml ter önleyici krem deodorant, kötü koku oluşumunu önleyen bir bakım üründür. Özellikle yüksek tempolu günlerde ve sıcak yaz aylarında kullanabileceğiniz bu deodorant, dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Rexona Maximum Protection ter önleyici, anti alerjik özelliği sayesinde farklı cilt tiplerine sahip olan kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Kıyafetlerinizin üzerinde leke oluşmasını engelleyecek olan bu ürün, oldukça kolay bir biçimde taşınabilir ve sürülebilir. Siz de terlemenin meydana getirdiği fiziksel ve psikolojik problemleri ortadan kaldırmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Rexona Maximum Protection 45 ml ter önleyici krem deodorant, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde cilt sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.
  • Sprey deodorant yenilenen tasarımlı kutusuyla gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 50 ml
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver