Richeart Cosmo Tropikal Anestezi Kremi Işlem Öncesi Jel Krem 50ml

199,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Richeart Cosmo Tropikal Anestezi Kremi Işlem Öncesi Jel Krem 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Majed Travel Satıcı Ünvanı: İSA ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1289684646400000 Vergi Kimlik Numarası: 2370281838
    Bu ürün Majed Travel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tropikal Anestezik Krem 50 Ml. Dövme, Dövme sildirme işlemi, lazer epilasyon, kalıcı makyaj, dermapen, microblading, dudak dolgusu, botox, mezoterapi vb. acılı işlemler öncesinde, uygulama yapılacak bölgeyi acı hissini en aza indirgemek için formülize edilmiş bir üründür. Uygulama yapılacak bölgeye, uygulamadan 30 dk. önce ince bir tabaka halinde sürülmesi yeterlidir. Yapılan Klinik Çalışmalarda dudakta 10 dk. gibi kısa bir sürede sağladığı görülmüştür. Diğer bölgelerde 20-30 dk. arasında istenen etkiye ulaşılmıştır. Çeşitli bitki özlerinin birleşimi ile elde edilen anestezi kremleri, Hipoallerjenik etkiye sahip olmaları sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Özellikle ağda gibi acı verici işlemlerin esnasında sıklıkla kullanılır. Aynı zamanda profesyonel kalıcı makyaj yaptıran kişilerin iğne acısı hissetmemesi için de anestezi kremleri kullanılır. Kullanıcıların acı hissetmemesine olanak sağlayan bu kremler, dövme sanatçıları tarafından da sıklıkla tercih edilir. Sağlığınız için hiçbir sorun teşkil etmeyecek özellikte bulunan antestezi kremleri ile ağrı eşiğinizi en aza indirebilirsiniz. Kullanıcılar ağrılı ve acılı işlemlerde lokal antestezi krem çeşitlerini tercih ederek daha rahat bir işlem gerçekleştirebilir. Doğal bitki özlerinden elde edilen bu krem ile acınızı dindirebilirsiniz. Sıklıkla dermatolojik uygulamalarda ya da basit tıbbi durumların öncesinde bu kremler kullanılabilir. Cilt üzerine pratik bir şekilde kullanılabilen anestezi kremleri, lokal anestezi görevi görür. Acı hissinin tam olarak ortadan giderilmesine olanak sağlayan bu kremleri dilediğiniz anda kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
  • Form Kavanoz
  • Ürün Tipi Normal Ağda
Geri Bildirim Ver