Rivaİstanbul Buluttaki Unıcorn Çocuk Sarkıt Avize

199,90 TL

Ürün Bilgileri

Rivaİstanbul Buluttaki Unıcorn Çocuk Sarkıt Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RivaShop Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZKAN AKKOYUNLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3701324284400015 Vergi Kimlik Numarası: 0300694887
    Bu ürün RivaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarkıt Avize 360 derece ışığı geçiren mat opak kağıttan üretilmiştir. Toz tutmaz, silinebilir. Sarkıt avize ile gönderilen duy kalitesi en üst düzeydedir. Ürünün çapı: 30 cm Yüksekliği: 20 cm’dir Kablo yüksekliği: 55 cm’dir. İsteğe göre ayarlanabilir. Antialerjik üründür su bazlı boyalar ile üretilmiştir. Dijital baskı ile üretilmiştir. Yüksek baskı kalitesine sahiptir. Demonte olarak gönderim sağlanmaktadır, kurulumu kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Ampül Başlık Sayısı 1
  • Boyut/Ebat 20 x 30
  • Model Klasik
  • Duy Tipi E27
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Rivaistanbul Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avize

Avize, dekorasyonda kullanılan gerekli materyallerden bir tanesidir. Her odanın konseptine uygun olacak şekilde farklı renk ve yapılara sahip ürünler, alanın bir bütün şeklinde çok daha hoş görünmesine yardımcı olur. Salon ve mutfak dışında avizenin kullanım alanları arasında yatak odaları da bulunur. Çocuk odaları için seçim yaparken daha renkli ve cıvıl cıvıl ürünlerin tercih edilmesi, odanın enerjisini yükseltir. Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize 399ADC149 koduyla kolaylıkla bulunup satın alınabilir. Kullanım açısından müşterilerine sağladığı kolaylık, ürünü öne çıkarırken renklerinin softluğu da göze hitap eder. Çocukların zamanlarının çoğunu geçirdikleri odaları hem yeterli hem de göz yormayacak şekilde aydınlatmak önemlidir. Bu gibi önemli detayları göz önünde bulundurarak siz de çocuğunuzun odasına uygun olan mevcut ürünü kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

  • Kumaş kaplama
  • Toz tutmayan yapı
  • Silinebilir

Modern Görünümlü Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avize

Modern Görünümlü Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avize

Odaların içindeki eşyalar ile uyumlu şekilde sıklıkla tercih edilen avizeler, pek çok açıdan değerlendirilmelidir. Gerek kalitesi gerekse temizlik açısından sağladığı kolaylık, ürünün seçilmesi noktasında dikkat edilen noktalardan bazılarıdır. Çocuk odasına uyun avizelerden olan Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize, tozu üzerinde tutmaz. Ayrıca kolay bir şekilde silinebilmesi açısından da müşterisine rahatlık sağlar. Kumaş kaplama yapısı ile çocukların beğenerek tercih ettiği bu ürün, üzerindeki renkli detaylar sayesinde odaya farklı bir hava katar. Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize kullananlar açısından önem arz eden bir konu da ürünün kalitesidir. Avize, sağlam yapısı sayesinde uzun zaman boyunca kullanılabilir. Sağlam monte edilerek çocuklar için tehlike oluşturmaz. Şık ve bir o kadar da sevimli bir ürün olan bu avize sayesinde çocuğunuzun odasına dokunarak onu mutlu edebilirsiniz.

Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avizenin Sunduğu Fırsatlar

Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avizenin Sunduğu Fırsatlar

Çocuk odası dizayn ederken renkli ve göz yormayan ürünlerin kullanımı tavsiye edilir. Oyun, uyku ve dinlenme gibi çoğu aktivitenin yapıldığı çocuk odası, çocukların keyifle vakit geçirdikleri bir alandır. Bu nedenle onların zevk ve istekleri önemlidir. Çocuklar açısından beğeniyle tercih edilen buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize, rengi ve odayla uyumu sebebiyle kullanılır. Üzerinde yer alan figürlerin dikkat çekici ve sevimli olması, ürünü sıradanlıktan uzaklaştırarak çocukların ilgisini çeker. Ürünün görünümü kadar kullanılan aparatın kalitesi de dikkat çekicidir. Bu sayede gerekli şekilde monte etme işlemi yapılarak güvenli kullanım sağlanabilir. Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize kullananlar tarafından yazılan yorumlar sayesinde siz de detayları öğrenebilirsiniz. Siz de hem kullanışlı hem de tavsiye edilen bu ürünü tercih ederek çocuk odasını daha canlı ve hareketli kılabilirsiniz.

Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avize Özellikleri

Buluttaki Unicorn Çocuk Sarkıt Avize Özellikleri

Avize gibi devamlı olarak kullanılan ürünler seçilirken özellikle kalite ön planda tutulur. Uzun yıllar boyunca kullanılması düşünülen avizeler arasında yer alan unicorn sarkıt avize, kaliteli baskı tekniği kullanılarak üretilir. Bununla birlikte su bazlı boya ile boyanır. Antialerjik olan bu ürün, 360 derece ışık geçirme özelliğine sahiptir. 30 cm ürün çapına ve 20 cm yükseklik ile birlikte isteğe göre ayarlanabilen 55 cm kablo yüksekliğine sahiptir. Odanın yükseklik gibi özellikleri dikkate alınarak kullanılabilen ürün, ilgi çekici görümünün yanı sıra kullanım kolaylığıyla da birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Bu gibi çeşitli özellikler neticesinde Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize fiyatları belirlenerek müşteriye sunulur. Rivaistanbul buluttaki unicorn çocuk sarkıt avize yorumlarını incelemek, avantajlardan yararlanarak bütçenize uygun şekilde tercih yapabilmek için Trendyol’u ziyaret edebilir, ürünü satın alarak çocuk odasına farklılık katabilirsiniz.