Roborock Vacuum Cleaner S5 Max Siyah Robot Süpürge S5 Max S5E52-00 Black

24.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Roborock Vacuum Cleaner S5 Max Siyah Robot Süpürge S5 Max S5E52-00 Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SATÜRN Satıcı Ünvanı: SATÜRN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752090885500001 Vergi Kimlik Numarası: 7520908855
    Bu ürün SATÜRN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Navigasyon sistemi: Lazer navigasyonMaks. Emme: 2000 PaVoltaj: 58 WToz kutusu kapasitesi: 460 mlSu deposu kapasitesi: 290 mlAğırlık: 3.5 kgSüpürme + paspasÇalışma süresi: 2.5 saatPil: 5200 mAhTemizlik alanı: 350 ?Engel geçiş yeteneği: 2 cm'ye kadarDonanım ve tasarımYaylı paspasSu deposuAna fırçaHalı temizleme moduAyrılabilir ana fırçaDinamik hızlı yan fırçaPaspas Panelinin Çekmece tasarımıYazılımOda seçici temizlikGerçek zamanlı haritalamaUygulamada sanal bariyer/bölgeleri ayarlamaDinamik Z şekilli temizleme desenleriPaspas algılama sensörüÖzelleştirilmiş oda su hacmi ve emmeNo-mop bölgeleriAkıllı Top-up (Tırmanma)Mopping için ayarlanabilir su hacmiKutu İçeriğiRoborock S5 Max: * 1Şarj standı: * 1Su geçirmez mat: * 1Güç kablosu: * 1Paspas bezi montajı: * 1Paspas bezi: * 1Ağırlık (kg): 3Aşılabilir Engel: 20 mmBoy: 350 mmÇalışma Modu Sayısı: 5Çalışma Süresi: 150 dkDerinlik: 360 mmEmiş Türü: KuruEn: 350 mmEPA/HEPA Filtre: VarKullanım Alanı: HalıPil Tipi: Li-ionSes Seviyesi (dB): 55Siklon Filtre: YokSu Tankı Kapasitesi (L): 0.15 ltŞarj Süresi: 1 SaatTeknoloji: Üçlü Temizlik SistemiToz Kapasitesi: 0.48 ltİthalatçı garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
Geri Bildirim Ver

Roborock S5E52-00 S5 Max Siyah Robot Süpürge Vacuum Cleaner

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner siyah akıllı robot süpürge ve paspas, zarif tasarımı ve fonksiyonel özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Evinizin temiz kalmasını sağlayacak olan bu ürün, gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. Cihaz, ideal boyutları sayesinde evin her köşesini kolay bir şekilde temizler. Gelişmiş navigasyon teknolojileri kullanılarak üretilen bu ürünü akıllı telefonunuzdan da kontrol edebilirsiniz. Bir hayli kullanışlı olan bu cihaz, özellikle çalıştığı için temizlik işlerine çok fazla vakit ayıramayan bireylerin favorileri arasında yer alır. Roborock S5 Max Vacuum Cleaner siyah akıllı robot süpürge ve paspas, yaşam alanlarınızın çok daha hijyenik bir hâle gelmesini sağlar.

  • Boyutlar: 353 x 350 x 96.5 mm Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Siyah
  • Güç: 0 - 250 Watt Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge ve Paspas
  • Hazne Kapasitesi: 0 - 250 L Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

Roborock S5 Max siyah robot süpürge vacuum cleaner, birden fazla işlevi bulunan kullanışlı bir üründür. Hazne kapasitesi 250 lltre olan bu cihaz, kullanım kolaylığı sunar. Roborock S5 Max siyah robot süpürgenin aşılabilir engel seviyesi 2 cm’dir. Dolayısıyla ürün, zemini süpürürken yüksekliği bu değerden daha düşük olan halıların üzerine çıkmayı başarır. Lazer teknolojili bir haritalandırma sistemi barındıran robot süpürge, evinizin şemasını çıkarır ve temizlik işlemini bu şekilde gerçekleştirir. Buna ek olarak, mobil uygulama sayesinde cihazın kontrolünü telefonunuz ile kolay bir biçimde sağlayabilirsiniz. Ürün hem süpürme hem de silme fonksiyonlarını barındırır. Çalıştığı esnada 51 ila 60 desibel arasında ses çıkaran süpürge, kullanıcısına rahatsızlık vermez. 2 yıllık bir garantisi bulunan ürün, kalitesi sayesinde öne çıkar.

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürgenin Çekim Gücü Nasıldır?

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürgenin Çekim Gücü Nasıldır?

Roborock S5 max siyah vacuum cleaner akıllı robot süpürge, oldukça tatmin edici bir performans sergiler. Bu ürünün çekim gücü tam 2000 Pa’dır. Bu sayede yaşam alanlarınızda biriken tozları ve kirleri oldukça kolay bir biçimde ortadan kaldırır. Ürünün su deposunun kapasitesi ise 290 mililitredir. Cihaz bu sıvıyı süpürdüğü alanları silmek için kullanır. İki fonksiyonu sayesinde de kişilerin beğenisini kazanan ürün, sürekli olarakk temizlik yapma gerekliliğini ortadan kaldırır. Otomatik bir şekilde çalışan cihaz hem hayatınızı kolaylaştırır hem de evinizi tertemiz bir hâle getirir. Roborock S5 Max S5E52-00 robot süpürge paspas, gelişmiş bir teknolojik donanım barındırdığı için evinizi oldukça kısa bir süre içinde temizler. Yüksek bir çekim gücüne sahip olmasına rağmen oldukça sessiz bir biçimde çalışan ürün, huzurunuzu bozmaz.

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

Roborock S5 Max Siyah Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner siyah akıllı robot süpürge ve paspas, düz olan her zemin için uygundur. Öte yandan ürün, 2 santime kadar olan yükseklikleri oldukça kolay bir biçimde aşar. Bu sayede halılarınız hem ıslanmamış olur hem de temizliğe engel olmaz. Tüm bunlara ek olarak, cihazın mobil uygulaması üzerinden bu konu dâhilinde farklı ayarlamalar da yapabilirsiniz. Örneğin evinizin belirli bölgelerine sanal bariyerler koyarak süpürgenin bu alanlara girmesini engelleyebilirsiniz. Bir hayli kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen bu ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Cihaz, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini ve formunu korur. Dilerseniz siz de Roborock S5 Max Vacuum Cleaner siyah akıllı robot süpürge ve paspas yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.