Rossel Premium Rina Üçlü Vakum Kapaklı Tepeli Kavanoz Seti-Erzak Saklama Kabı-Şekerlik-Mutfak-Banyo

199,90 TL

Ürün Bilgileri

Rossel Premium Rina Üçlü Vakum Kapaklı Tepeli Kavanoz Seti-Erzak Saklama Kabı-Şekerlik-Mutfak-Banyo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rossel Premium Rina Üçlü Vakum Kapaklı Tepeli Kavanoz Seti-Erzak Saklama Kabı-Şekerlik-Mutfak-Banyo Rossel Premium Rina Kavanoz Seti, mükemmel saklama çözümü sunarak mutfağınızı düzenlemenin ve gıdalarınızı tazeliğini korumanın yeni standartlarını belirliyor.
  • Bu set, 150ml, 400ml ve 750ml olmak üzere üç farklı boyut içerir, böylece ihtiyacınıza uygun seçenekleri bulabilirsiniz. Her kavanoz, yüksek kaliteli camdan üretilmiştir ve sağlığınızı riske atmadan uzun süre dayanıklılık sunar. Ayrıca, her kavanozun kapağında bulunan yuvarlak tutma yeri, kullanımı kolaylaştırırken şıklık da ekler. Kapaklar sayesinde gıdalarınızı uzun süre taze tutabilir ve içeriklerini hava, nem ve koku gibi dış etkenlerden koruyabilirsiniz. 150ml'lik kavanoz, kompakt boyutu ve 11cm uzunluğuyla özellikle küçük miktarlarda saklama ihtiyacınız olduğunda idealdir. Orta boy 400ml'lik kavanoz, 14cm uzunluğuyla daha fazla depolama alanı sunarken, en büyük 750ml'lik kavanoz ise 18cm uzunluğuyla geniş miktarları güvenle saklamanıza imkan tanır.
  • Rossel Premium Rina Cam Kavanoz Seti ile mutfağınıza düzen ve şıklık getirin. Sağlam cam malzeme, kullanışlı kapak tasarımı ve farklı boyut seçenekleriyle bu kavanoz seti, gıdalarınızın tazelik ve lezzetini uzun süre muhafaza etmek için mükemmel bir seçenektir. Aynı zamanda yuvarlak tutma yerleri, kullanım kolaylığı ve estetik bir dokunuş sunarak mutfak deneyiminizi daha keyifli hale getirir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver