Rowenta Silence Force Ro7676 750 Toz Torbasız Süpürge

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rowenta Silence Force Ro7676 750 Toz Torbasız Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morfare Satıcı Ünvanı: MORFARE TEKNOLOJİ VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0623066665800001 Vergi Kimlik Numarası: 6230666658
    Bu ürün Morfare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler: Ürün tipi: Toz torbasız elektrikli süpürge
  • Maksimum güç: 750 w
  • Gürültü seviyesi: 67 db
  • Ürün numarası: 1177331
  • Filtre tipi: Hepa 13 yıkanabilir filtre: Evet
  • Genel özellikleri
  • Renk: Kahverengi ağırlık: 9.4 kg
  • Kutu içeriği: Mini turbo başlık, deep clean başlık, dikdörtgen parke başlık, multi set
  • Ambalaj boyutu: 57x38x35.8 cm

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver

Rowenta Silence Force RO7676 750 Toz Torbasız Süpürge

Rowenta Silence Force RO 7676 750 Toz Torbasız Süpürge

Rowenta elektrik süpürgesi temizlik esnasında konforu maksimize edebilmek için ultra sessiz ve ekstra emiş gücü ile tasarlanmış bir süpürge olmaktadır. Glide 3 başlığı sayesinde tüm yüzeylerde rahatlıkla derinlemesine temizlik yapabilmeyi sağlamaktadır. Ergonomik açıdan da kullanan kişiye büyük konfor sağlayan Rowenta RO7676 750 kullanıldığı alanda toz ve kiri %99,98 oranda çekebilmektedir. Bu sayede üst düzey temizlik yapabilmek mümkün olmaktadır.

  • Ultra Sessiz
  • Yüksek Verim
  • Zahmetsiz Taşıma

Ultra Sessiz Süpürge Rowenta Silence Force RO7676

Ultra Sessiz Süpürge Rowenta Silence Force RO7676

Rowenta 7676 özellikleri kullanım kolaylığı ve ultra hijyen sağlayabilmek adına tasarlanmıştır. Ultra sessiz bir süpürge olmasıyla kullanım esnasında rahatsızlık verici seslerin önlenmesini sağlamaktadır. 76 db olan ses seviyesi sayesinde günlük konuşma desibelinin üzerine çıkmayacak şekilde temizliği tamamlamak mümkün olmaktadır. Rowenta RO7676 yorumlar açısından incelendiği sessiz şekilde çalışıyor olabilmesinin büyük artıları olduğu belirtilmektedir. Süpürme işlemi ne kadar uzun sürerse sürsün herhangi rahatsız edici bir ses ortaya çıkmadığı için kişinin baş ağrısı ve benzeri rahatsızlıklara rastlamadığı da göze çarpmaktadır. Bunun yanında 8,4 kordon uzunluğu sayesinde geniş evlerde bir yerden başka bir yere süpürgeyi taşımak daha kolay olmaktadır. Evin bir kısmındaki süpürme işlemi bittikten sonra başka bir güç kaynağına takma ihtiyacı duyulmadan süpürge, uzun kordonu sayesinde rahatlıkla uzatılabilmektedir. 360 derece dönüş yapabilen ve arka kısmında da iki büyük tekeri bulunan Rowenta Silence Force manevra kabiliyeti sayesinde de süpürme işlemini kolaylaştırmaktadır. Toz maksimum seviyeye ulaştığında bunu bildiren bir sistemin bulunması da süpürgenin emiş gücünün azalması gibi durumları ortadan kaldırmaktadır.

Yüksek Verimliliğe Sahip Rowenta Silence Force RO 7676 Fırçası

Yüksek Verimliliğe Sahip Rowenta Silence Force RO7676 Fırçası

Rowenta RO7676 750 kullananlar temizlik esnasında Power Glide fırça sayesinde tüm zeminlerde rahatlıkla temizlik yapabildiklerini belirtmektedirler. Power Glide In üç pozisyonlu bir sisteme sahip olması halı gibi zeminler üzerinde tek manevra kabiliyeti olan başlıklardan daha iyi sonuç vermesini sağlamaktadır. Halı yüksek havlı olsa da alçak havlı olsa da Power Glide fırça sayesinde toz ve kirden arınmış bir halıya sahip olmak mümkün olmaktadır. Bütün bu zeminler üzerinde kayma hareketini yapabilen Power Glide başlık sayesinde zemin ayırt etmeksizin üst düzey bir temizlik yapmak kolaylaşmaktadır. Halı gibi zeminlerde yapılan süpürme işleminin ardından toz haznesinde oldukça fazla kalıntı birikebilmektedir. Bu kalıntıların bir şekilde tekrar halı ya da zemin üzerine dökülmesini engellemek amacıyla, toz haznesinde kilit sistemi bulunmaktadır. Bu kilit sistemi sayesinde olası risklerden kaçınabilmek daha kolay hale gelmiştir. Tüm bu özelliklere sahip Rowenta Silence Force süpürgenin fiyatlandırmasında birçok etken bulunmaktadır. Rowenta RO7676 fiyat anlamında tek bir etkene bağlı olmadığı için daima aynı fiyatla piyasada bulunabilmesi mümkün olmamaktadır. Alındığı zamana ve alınış şekline de bağlı olmak üzere farklı ücretlendirmelere tabii tutulabilmektedir.

Zahmetsiz Taşıma ve Saklama İmkanı Sunan Rowenta Silence Force RO 7676

Zahmetsiz Taşıma ve Saklama İmkanı Sunan Rowenta Silence Force RO7676

Rowenta RO7676 750 emiş gücü ,birkaç farklı yöne hareket eden başlığı, güçlü toz filtreleri, geniş toz haznesi ve buna benzer daha birçok kullanım esnasında kolaylık sağlayacak özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Bütün bu özellikler kullanım esnasında kişiye ve çevreye daha az rahatsızlık vererek, ergonomik bir kullanımı beraberinde getirmesi amacıyla tasarlanmıştır. Filtre ve başlık gibi kısımlarda ise temizlik seviyesinin üst düzeye çıkarılabilmesi için uğraşılmıştır. Bunların dışında süpürme işleminden sonra kolaylık sağlanabilmesi için geliştirilen özellikler de bulunmaktadır. Rowenta RO7676 750 kullanım esnasında sağladığı kolaylıkların yanı sıra süpürme işlemi bittiğinde saklama imkanı anlamında da kullanıcı kişiye birtakım kolaylıklar sağlamaktadır. Ergo Comfort adı verilen geniş bir tutma alanı bulunmaktadır. Bu alan sayesinde süpürge bir yerden bir yere pratik şekilde taşınabilmektedir. Sap ve hortum kısımları parçalanabildiği gibi bu tutma yerinin geniş olması da taşıma esnasında dengenin bozulup düşmesi gibi olası riskleri engellemektedir. Tutma yeri süpürgenin üst yüzeyinde katlanabilen bir bölme olarak bulunduğundan saklama esnasında ekstra yer kaplamak gibi bir duruma yol açmamaktadır.