RUZKEO Boyun Enerji Ve Ağrı Bandajı No 2 (37-47 Cm Aralığı)

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

RUZKEO Boyun Enerji Ve Ağrı Bandajı No 2 (37-47 Cm Aralığı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pagsu Satıcı Ünvanı: KENAN BAYLIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1550351025
    Bu ürün Pagsu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruzkeo Vücut Enerji Bantları - Boyun No 2 Ürünlerimiz CE sertifikasına sahiptir. Enerji bantları keten kumaş içerisinde bulunan ve mıknatıs özelliği taşıyan plazma enerji sıvısı sayesinde vücuda zindelik ve enerji vermektedir. Ürünler aynı zamanda vücut enerjisini dengelediği için bölgesel rahatlama sunmaktadır. Bu ürün modeli boyun bölgesi için tasarlanmıştır.Boyun ölçünüzü bir mezura yardımı ile ölçebilir ve belirtilen ölçülerdeki seçeneklerden birini seçerek satın alabilirsiniz. Bu ürün boyun bandajı no 2 olan modeldir ve 37-47 cm aralığındaki boyunları kapsar. Ürün özelliği Boyun bölgesi ve çevresine yaydığı manyetik alan enerjisi sayesinde kasların gevşemesine ve rahatlamasına yardımcı olur.Ürün tek kullanımlık değildir.Manyetik özelliği yıllarca sürmektedir.Birçok meslek grubunun yaptığı iş gereği boyundaki sabit duruş pozisyonu sonrası boyun düzleşmesi ve daha sonra boyun fıtığı olma riski her zaman için vardır.Boyun enerji bandajı boyundaki bu hareketsizlik durumu sonucu oluşan kasların kilitlenme riskini minimize etmeye yardımcı olmaktadır. Gün içindeki fiziksel boyun aktivitenizi unutsanız bile boyun enerji bandajı bu hareketsizlik durumunu da ortadan kaldırır.Ürünümüzü özellikle tavsiye ettiğimiz meslek grupları: Memurlar, ofis çalışanları,sekreterler,doktorlar,cerrahlar,diş hekimleri,boyacılar ve sıvacılar,inşaat işinde çalışanlar,boksörler,piyanistler,güreşçiler,şoförler,berberler, terziler, balıkçılar, zamanını çok fazla sabit iş yaparak geçiren çalışanlar, sürekli olarak bilgisayar ve cep telefonu üzerinden işlerini yürüten meslek grupları vb. Ürün kulanım ve bakım talimatları Boyun enerji bantlarını gün içinde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Tavsiye edilen kullanım şekli takıldığı zaman minimum 45 dakika kadar boynunuzda kalmasıdır. Ürünü takarken cırt cırtlı kısmının boynun ön kısmına gelmesine dikkat ediniz. Boynunuzu çok sıkmasına veya sarmasına gerek yoktur. Ürünün özelliğinin bozulmaması için çamaşır makinesinde yıkamayınız, keserek veya delerek kumaşa zarar vermeyiniz veya kumaşı yırtmayın. Ürünün temizliğini sabunlu bir bez ile kumaşın üzerinden hafifçe silerek veya sabunlu soğuk su içerisinde çitileme yapmadan yıkayarak yapabilirsiniz.(Suya daldırıp çıkarma şeklinde) Daha sonra kurumaya bırakabilirsiniz. Uyarı Enerji bantları vücutta implant olan bölgeler üzerinde (implant, platin, stent, kalppili vb.) direk kullanılmamalıdır.
Geri Bildirim Ver