Ryobi New Ecusima 8000 Yedek Kafalı Olta Makine

4.869,98 TL

Ürün Bilgileri

Ryobi New Ecusima 8000 Yedek Kafalı Olta Makine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Falez Av Market Satıcı Ünvanı: EMSAL ZENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9970241864
    Bu ürün Falez Av Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20'lik küçük makara, 4+1 rulmanlı, 110m/0,33mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, önden kalama, Alabalık, Turna ve Sudak gibi balıkların avına uygun küçük ve kaliteli makine arayanlara, graphite yedek kafa vardır. Full metal gövde, plastik rotor, 10kg maksimum drag kapasiteli. 552 Gr.dır.Japon teknolojisinin performanslı olta makinesidir. Graphite Yedek Kafası Vardır. 40'lik küçük makara, 4+1 rulmanlı, 140m/0,33mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, önden kalama, Alabalık, Turna ve Sudak gibi balıkların avına uygun küçük ve kaliteli makine arayanlara, graphite yedek kafa vardır. Full metal gövde, plastik rotor, 10kg maksimum drag kapasiteli. 552 Gr.dır.Japon teknolojisinin performanslı olta makinesidir. Graphite Yedek Kafası Vardır. 60'lık küçük makara, 4+1 rulmanlı, 250m/0,33mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, önden kalama, Alabalık, Turna ve Sudak gibi balıkların avına uygun küçük ve kaliteli makine arayanlara. Full metal gövde, plastik rotor, 10kg maksimum drag kapasiteli. 575 Gr.dır.Japon teknolojisinin performanslı olta makinesidir 80'lik küçük makara, 4+1 rulmanlı, 230m/0,40mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, önden kalama, Alabalık, Turna ve Sudak gibi balıkların avına uygun küçük ve kaliteli makine arayanlara. Full metal gövde, plastik rotor, 10kg maksimum drag kapasiteli. 580 Gr.dır.Japon teknolojisinin performanslı olta makinesidir Boğazda surf kamış ile rapala ve çinekop avında kullanmanızı tavsiye ederiz. Ülkemizdeki tüm denizlerde beklemeli yem kullanılan avcılıklarda kullanabilirsiniz. 5:0.1 Devir oranı jigging için oldukça uygun bir orandır. Tatlı suda sazan avı ve beraberinde yayın balığı avındada rahatlıkla kullanabilirsiniz. 4+1 rulmanlıdır 60-80'lik metal makarası oldukça dayanıklıdır. Makine kolunu sağ veya sol olarak dilediginiz gibi kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver