Ryobi Slam 1000lik 7 Bb Olta Makinesi

5.150 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Ryobi Slam 1000lik 7 Bb Olta Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okyanus Av Marketi Satıcı Ünvanı: EMİN KAVAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 5290602503
    Bu ürün Okyanus Av Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RYOBİ SLAM BİLYE SAYISI : 6+1 DEVİR SAYISI : 5.2:1 AĞIRLIK : 249 gr MİSİNA SARIM KAPASİTESİ : 0.285/200 - 0.33/150 - 0.37/115 Açıklama : 6 bilyalı rulman, 1 anti ters rulman çok diskli ön sürükleme NCRT kompozit gövde ve rotor ana alüminyum makara bilgisayar dengeli rotor rahat sağlam, fonsiyonel cnc kol titanyumlu kefalet makarası nitrür kaplama Tüm balıkçılık yöntemleri için tasarlanmış yüksek kaliteli bir makara. Gövde ve rotor, olağandışı sertlik ile karakterize edilen ultra hafif titanyum ve karbon NCRT kompozitinden yapılmıştır. Sıradan grafit ile karşılaştırıldığında, NCRT uygulaması makaranın ağırlığını %20 azaltırken %40 güçlendirdi. Ağır spin balıkçıları hafifliğini özellikle takdir edeceklerdir. Slam 1000 modeli yalnızca 213 gr ağırlığındadır.
Geri Bildirim Ver