ŞAHKAN NONWOVENS Galoş 750 gr 13 Mikron Çift Dikiş 1.kalite 500'lü Ayakkabı Kılıf Otel Hastane Okul Kreş Ultra Kalın

350 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ŞAHKAN NONWOVENS Galoş 750 gr 13 Mikron Çift Dikiş 1.kalite 500'lü Ayakkabı Kılıf Otel Hastane Okul Kreş Ultra Kalın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYLİZ PLAST&AMBALAJ Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM YAĞMURLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9280400879
    Bu ürün AYLİZ PLAST&AMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün, çeşitli sektörlerde hijyen ve temizlik standartlarını korumak için tasarlanmıştır. Otel, işyeri, hastane, okul, kreş gibi alanlarda kullanım için idealdir. Yüksek kaliteli malzeme ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Ürün Özellikleri: 750 gr Ağırlık: Bu galoşlar, 750 gram ağırlığında olup sağlam ve dayanıklıdır. Ayakkabıların altını tamamen kaplayarak dışarıdan gelebilecek kir ve mikropları engeller. 13 Mikron Kalınlık: İnce ancak dayanıklı 13 mikron kalınlığı ile galoşlar, ayakkabıların korunmasını sağlar. Ayakkabıların yüzeyini çizilmelere ve hasarlara karşı korur. Çift Dikiş: Güçlü ve dayanıklı çift dikiş sistemi, galoşların uzun süre kullanımını sağlar. Bu sayede güvenli bir şekilde giyilip çıkarılabilir ve yıpranmaya karşı direnç gösterir. 1. Kalite Malzeme: Yüksek kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olup, uzun ömürlü ve güvenilirdir. Bu malzeme, su geçirmez ve kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Geniş Kullanım Alanı: Otel, işyeri, hastane, okul, kreş gibi birçok farklı alanda kullanıma uygun olan bu galoşlar, hijyen standartlarının korunmasına katkı sağlar. Özet: Galoş - 750 gr 13 Mikron Çift Dikiş 1. Kalite Ayakkabı Kılıfı, çeşitli sektörlerde hijyen ve temizlik standartlarını korumak için ideal bir üründür. Dayanıklı yapısı, kaliteli malzemesi ve kolay kullanımı ile dikkat çeker. Geniş kullanım alanıyla her türlü işletme ve kuruluş için uygun bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk mavi
  • Beden XL
  • Paket İçeriği 500
Geri Bildirim Ver