Salkom At Kuyruğu Özlü Şampuan 400 ml

Ürün Bilgileri

Salkom At Kuyruğu Özlü Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Orjinal-Adınıza Faturalı-KAIZEN SHOP Güvencesi ile Salkom At Kuyruğu Özlü Şampuan 400 Ml AÇIKLAMASI· Salkom At Kuyruğu Özlü Bitkisel Şampuan, ince telli ve yağlı saçlar için geliştirilen şampuan, saçların daha bakımlı, dolgun ve parlak görünmesine yardımcı olur.· Saçlarınızın bakım ve temizliğini yaparak sağlıklı bir görünüm oluşturur.· Saç diplerinde kan dolaşımı güçlendirerek saçalrın daha hızlı uzamasını sağlar.· Saçları uzun süre temiz tutarak saçın yağlanma süresini uzatır.· Saç dökülmesi ve kırılmalarının önüne geçer.· Günlük kullanıma uygundur. İÇERİK· Kolajen: Saç dokusunu yeniler, yıpranma ve yıpranmadan kaynaklı tüm sorunları azaltmaya yardımcı olur.· Hyalüronik Asit: Saçı nemlendirir, saçın esnekliğini ve pürüzsüzlüğünü artırır.· Gliserin: Nem tutucu özelliği sayesinde saçın nem seviyesini destekler, saçı yumuşatarak esneklik ve kontrol edilebilirlik sağlar.· At Kuyruğu Özü: Saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesini yavaşlatır, saçın uzamasına yardımcı olur
  • saçın daha parlak ve ipeksi bir yumuşaklık kazanmasını sağlar. KULLANIMI· Uygun miktardaki şampuanı ıslak saça masaj yaparak uygulayınız.· Durulayın, işlemi gerekirse tekrarlayın. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver