Salomon 417232 Alphacross 4 Gtx W Ashes Of Roses/white/ebony Kadın Outdoor Ayakkabı

3.899 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
36,5
37
37,5
38
38,5
39
39,5
40
37 1/3
39 1/3
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Salomon 417232 Alphacross 4 Gtx W Ashes Of Roses/white/ebony Kadın Outdoor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEHİR SPORT Satıcı Ünvanı: SÜZER KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140185694
    Bu ürün NEHİR SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Salomon Alphacross 4 Gore-Tex Patika Koşu Ayakkabısı Salomon Alphacross 4 Patika Koşu Ayakkabısı, su geçirmez ve nefes alabilir GTX membrana sahiptir. Hafiflik, rahatlık, iyi tutuş, tepkisellik ve denge sunduğu için dağın basit ve karmaşık arazileriyle yüzleşmeye başlayan koşucular için tasarlanmıştır . Contagrip TD dış taban, ıslak veya çamurlu alanlarda daha güvenli bir şekilde kavramak için yüksek tutuş sağlayan, karşıt yapılmış derin ve agresif çivilerle birlikte gelir. Energy Cell orta taban, her adımda dengeyi, iyi enerji geri dönüşünü ve yastıklamayı garanti eder. Bu arazi koşu ayakkabısı, fileli bir sayaya ve aşınmaya karşı dayanıklı naylon dayanıklı kumaşa sahiptir ve bu da ayağın ferah kalmasını sağlamak için nefes alabilirliği destekler. Koruyucu burunlu, yolda kayalara çarptığınızda acı çekmenize gerek kalmayacak ve çıkarılabilir Ortholite iç taban daha fazla yumuşaklık, rahatlık, yastıklama ve nem kontrolü sağlar. Parkın etrafındaki patikalar ve turlar için mükemmel bir ortak olan alphacross 4 size ihtiyacınız olan tüm tutuşu ve korumayı sağlar. Özellikleri: Kokpit Deneyimi: Güncellenen uyum ayağını sabitler, böylece değerli enerjini boşa harcamadan ayağını hareket ettirebilirsin. Arazi Tutuşu: Tutturucu Contagrip® taban, engebeli veya çamurlu zeminlerde kaymanızı engeller. Kalıcı Konfor: Bu ayakkabı, yumuşak astarı, bol kesimi ve süngerimsi köpüğü ile ciddi anlamda rahattır. Kaynaklı Saya: Dikişsiz üst yapı, pürüzsüz, eldiven gibi bir uyum ve his sağlar. Chevron Taban: Çamur veya gevşek, yumuşak yüzeylerde çekişi artıran, derin penetrasyonlu ve çok yönlü tutuşlu taban tasarımı. Yırtılmaz Kumaş: Yırtılmaya, yırtılmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı takviyeli, genellikle naylondan yapılmış dokuma kumaşlar. Teknolojileri: OrthoLite® İç Taban: Ayakkabının iç şeklini alan bu OrthoLite® iç taban üstün yastıklama, nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlayarak ayakkabının konforunu ve performansını artırır. Çamur Contagrip®: Gevşek, yumuşak, sağlam ve pürüzlü yüzeylerde maksimum kavrama için tasarlanan Mud Contagrip®, yapışmaya odaklanan bir bileşikten yapılmış derin, keskin tırnaklar kullanır. Energycell: Şok zayıflaması sağlayan yüksek performanslı EVA köpük. Gore-Tex, kesinlikle su geçirmeyen ve buna rağmen nefes alabilen bir kumaş teknolojisidir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gore-Tex
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver