Samsung Bn59-01315d Netflıx-prıme Vd Lcd Led Tv Kumandası Kk9852-19844

66 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung Bn59-01315d Netflıx-prıme Vd Lcd Led Tv Kumandası Kk9852-19844

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyon Satıcı Ünvanı: LAGOM ENDÜSTRİ İKLİMLENDİRME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608171116100001 Vergi Kimlik Numarası: 6081711161
    Bu ürün Seyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilleriyle birlikte kontrol edilerek gönderilmektedir Kumandaların alt kısmında aksi belirtilmedikçe marka yazmaz
Geri Bildirim Ver

Samsung Bn59-01315d Netflix Prime Vd Lcd Led TV Kumandası

Gün içinde eğlenmek için tercih edilen aletlerden biri televizyonlardır. Birçok cihazda olduğu gibi televizyonlarda da uzaktan kumandalar kullanılır. Uzaktan kumandalar ile yerinizden kalkıp cihaza dokunmak zorunda kalmadan rahatlıkla televizyonunuzu kontrol edebilirsiniz. Markanın televizyon modeli ile uyumlu olarak geliştirilen Samsung BN59-01315D Netflix-Prime VD LCD LED TV kumandası ile tek tuşla istediğiniz fonksiyonu yerine getirebilirsiniz. Yenilikçi sistemler ve teknolojilerle donatılması sayesinde akıllı televizyonunuza uyum sağlayan bu model, televizyonunuzu uzaktan kontrol etmenizi kolaylaştırır. Ergonomik tasarımı ile elinize kolaylıkla oturur ve uyumlu boyutları ile yer kaplamaz. Siz de televizyonunuza uyumlu olan Samsung BN59 akıllı kumanda sayesinde istediğiniz uygulamaları kolayca açabilir, beğendiğiniz kanalları uzaktan kontrol edebilirsiniz.

  • Her televizyona uyumlu yenilikçi teknoloji
  • Akıllı uygulamalara tek tuşla erişim
  • Ergonomik ve modern tasarım

Her Akıllı Televizyona Uygun Samsung BN59 Akıllı Kumanda

Her Akıllı Televizyona Uygun Samsung BN59 Akıllı Kumanda

Özellikle akıllı televizyonlarda birden fazla uygulama için farklı kumandalara gerek duyulabilir. Bir kumandadan diğerine geçmek oldukça kullanışsızdır. Bütün özellikleri tek bir cihazda birleştiren Samsung TV uzaktan kumandayı tercih ederek bu büyük kolaylıkla tanışabilirsiniz. Bu ürün, özellikle hayatın yoğun temposundan sonra evinizde efor sarf etmemeniz için birebirdir. Ana akım kanalların dışında farklı yayın platformları son zamanlarda oldukça popülerdir. Netflix, Prime Video gibi platformlar için de ayrı ayrı düğmeleri bulunan bu cihaz sayesinde her uygulamaya tek tuşla ulaşabilir ve akıllı televizyonunuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Siz de bir akıllı kumanda arıyorsanız, cihazınıza uygun olan BN59 Samsung 01315D model bu ürünü cazip fiyatıyla satın alarak son teknoloji kumandanızla televizyon keyfinizi katlayabilirsiniz. Kullanışlı özellikleri olan bu model sayesinde tüm uygulamalar arasında kolay geçiş yapabilirsiniz.

Yenilikçi Tasarımıyla Samsung BN59 Kumanda

Yenilikçi Tasarımıyla Samsung BN59 Kumanda

Gelişen teknolojiyle birçok farklı model akıllı televizyon üretilir. Sıklıkla tercih edilen bu modellere uygun uzaktan kumandalar kullanmak önemlidir. Samsung BN59 kumanda ile hem yeni dönemin popüler içerik platformlarını hem yerel kanalları uğraşmanıza gerek kalmadan izleyebilir, kolaylıkla ve saniyeler içerisinde kanallar arasında geçiş yapabilirsiniz. Ürün, hassas ve yumuşak tuşları sayesinde küçük dokunuşlarınızı algılar. Tüm detaylar düşünülerek tasarlanan tuşları ile televizyonunuzun her özelliğini kumandanız üzerinden kontrol edebilmenizi sağlar. Gereksiz tuş yoğunluğu olmadığı gibi ürünün üzerindeki tuşlar da her ihtiyacınızı karşılayacak şekilde tasarlanır. Aynı zamanda sağlam malzemeden üretilmiş olması sayesinde uzun yıllar boyunca yıpranmadan Samsung BN59-01315D kumandanızı kullanabilirsiniz. Bu Samsung TV kumanda fiyatları, ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Hem uygun fiyatı hem yıllarca kullanabileceğiniz dayanıklı yapısıyla kaliteli bir kumandaya siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Özellikleriyle Samsung BN59-01315D Kumanda

Kullanışlı Özellikleriyle Samsung BN59-01315D Kumanda

Ürün satın alırken modelin size uygun olup olmadığı ve müşterilerin memnuniyet oranı oldukça önemli faktörlerdir. Ürünü sizden önce deneyimlemiş müşterilerin yorumları hem cihaz hakkında fikir sahibi olmanızı hem içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilmenizi sağlar. Samsung BN59-01315D Netflix-Prime VD LCD LED TV kumandası kullananların cihaz hakkındaki yorumlarını ilgili bölümden bulabilir, ürünü deneyimlemiş müşterilerin yapmış oldukları güvenilir değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Bu sayede pratik kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Ürünü satın alıp almamak konusunda kararsız kaldıysanız, Samsung BN59-01315D Netflix-Prime VD LCD LED TV kumandası yorumlarındaki yüksek beğeni oranı ile siz de ürünün size uygun olduğuna emin olabilir ve içiniz rahat bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Siz de aradığınız her özelliğe sahip bu son teknoloji kumandaya sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü satın alabilir, keyifli televizyon izlemenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.