Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) SM-BDSPLS

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Buds+ Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) SM-BDSPLS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Buds+ (Siyah)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Buds Plus Kulaklık Siyah Kablosuz (Samsung TR Garantili) Fiyatı - Trendyol

Kulaklık, kişilerin, çevreye rahatsızlık vermeden veya ortamdaki seslerden etkilenmeden iletişim kurmalarına veya müzik dinlemelerine yardımcı olur. Çeşitli boyutlarda bulunur. Samsung Galaxy Buds+ siyah Bluetooth kulaklık (Samsung Türkiye garantili) estetik görünümü ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkar. Kulak içi modeldir ve minimal boyutuyla her yerde kullanılabilir. Bluetooth bağlantı özelliği mevcut olan cihaz gün içinde telefonunuza kolayca bağlanarak isterseniz yolda ya da ofisinizde isterseniz yaptığınız yürüyüşlerde size eşlik eder. Samsung Galaxy Buds siyah Bluetooth kulaklık (Samsung Türkiye garantili) SM-BDSPLS yüksek ve kesintiye uğramayan ses kalitesi sayesinde dinlediğiniz müziklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Galaxy Buds+ siyah cihazda mikrofon da bulunur. Böylece yürürken, evinizde ya da ofisinizde bir işle meşgul olurken aramalarınızı rahatlıkla yapabilir ve konuşmalarınızı kaliteli ses seviyesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantı tipi
  • Kesintiye uğramayan ses kalitesi
  • Mikrofonlu yapısıyla kulakiçi model

Üstün Teknolojisiyle Samsung Galaxy Buds+ Kulaklık

Üstün Teknolojisiyle Samsung Galaxy Buds+ Kulaklık

Kablosuz ve kulak içi model kulaklıkların ergonomik tasarım ve kullanım açısından pek çok avantajı bulunur. Bu nedenle oldukça sık tercih edilir. Samsung Galaxy Buds + siyah kablosuz kulaklık cihazınızla kolaylıkla eşleşir. Aynı zamanda kulak kısmına yerleştirilen silikonlar farklı boyut seçenekleri ile size sunulur. Böylece gün içinde uzun süre rahatsızlık yaşamadan kullanabilirsiniz. Samsung Galaxy Buds+ kulaklık silikon tasarımı ve kalitesi sayesinde dışarıda bulunan aktif gürültüyü engeller. Böylelikle çevredeki seslerden arınan kaliteli müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Samsung Galaxy Buds Plus siyah kablosuz kulaklık ile sol kulaklığa uzun basarak sesi azaltabilir, sağ kulaklığa uzun şekilde basarak da sesi arttırabilirsiniz. Aynı zamanda müzik değiştirme, duraklatma veya arama cevaplama, sonlandırma işlemini de kulaklık üzerine dokunarak yapabilirsiniz. Galaxy Buds + fiyat cihazın sunduğu olanaklara göre bütçenize uygun şekilde belirlenir.

Samsung Galaxy Buds Plus Siyah ile Yüksek Ses Kalitesi

Samsung Galaxy Buds Plus Siyah ile Yüksek Ses Kalitesi

Yüksek kaliteli ses deneyimi yaşamanızı sağlayan ve bunu uzun süre sunan ürün pratik kullanımıyla öne çıkar. Galaxy Buds Plus siyah Bluetooth 5 desteği ile kullanım sırasında anlık kopmaların önüne geçerek müzik dinleme kalitenizi yükseltir. Konfor sunan Samsung Galaxy Buds Plus siyah ses performansıyla da tatmin edici bir kalitededir. Ayrıca bas ve tiz ses dengesiyle de kulağınızdayken sizi rahatsız etmez. Çift mikrofon özelliği bulunan ürün aramalarınızda sesleri karşı tarafa net bir şekilde ulaştırır. Samsung Galaxy Buds+ siyah Bluetooth kulaklık (Samsung Türkiye garantili) fiyatları ürünün çift mikrofon özelliği, Bluetooth 5 bağlantı tipi ve tasarımına göre belirlenerek size sunulur. Siz de Samsung Galaxy Buds+ siyah Bluetooth kulaklık (Samsung Türkiye garantili) kullananların fikirlerinden yararlanarak ürün hakkında detaylı inceleme yapabilir, cihaza kolayca sahip olabilirsiniz.

Uzun Pil Ömrüne Sahip Samsung Galaxy Buds+ Siyah Kulaklık

Uzun Pil Ömrüne Sahip Samsung Galaxy Buds+ Siyah Kulaklık

Yoğun olarak çalışıp çok sayıda arama yapan biriyseniz uzun pil ömrüne sahip bu cihaz sizin için kullanışlı bir ürün olabilir. Kulaklıklar aktif kullanımda 6 saat kadar pil ömrüne sahiptir. Ayrıca aygıtta sunulan bir ayrıcalık da kutuda şarj özelliğinin bulunmasıdır. Ürün kutusunda 7 saate varan ek şarj istasyonu mevcuttur. Böylece gün içinde uzun saatler müzik dinleyebilir, aramalarınızı yapabilirsiniz. Ürünün şarj kutusunda bir adet USB kablo bulunur. Aynı zamanda cihazda kullanmak isterseniz kablosuz şarj desteği özelliği de mevcuttur. Siz de Samsung Buds + fiyat bilgisini Trendyol üzerinden öğrenerek birçok avantajı bir arada sunan ürünü tercih edebilirsiniz. Samsung Galaxy Buds+ siyah Bluetooth kulaklık (Samsung Türkiye garantili) yorumları ile müşterilerin fikirlerini inceleyebilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Estetik görünümü ve rahat kullanımıyla öne çıkan cihaza kolayca sahip olabilirsiniz.