Samsung GALAXY TAB S5e T720 TÜRKÇE KLAVYELİ KILIF

1.199,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300,48 TL

Ürün Bilgileri

Samsung GALAXY TAB S5e T720 TÜRKÇE KLAVYELİ KILIF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solaris A.Ş. Satıcı Ünvanı: SOLARİS YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİMİ PETROL MÜHENDİSLİK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773034645500001 Vergi Kimlik Numarası: 7730346455
    Bu ürün Solaris A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Tab S5e Türkçe Klavyeli Kılıf

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Renk Siyah
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Klavyeli Kılıf
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Tab S5E SM-T720 Kılıf Klavyeli Türkçe EJ-FT720BBEGTR Fiyatı - Trendyol

Tabletlerde dokunmatik ekran haricinde bir klavyenin yer almaması bazen kullanımı zorlaştırır. Samsung Galaxy Tab S5e modeline uygun şekilde üretilen bu model, tableti sıklıkla kullananlara hitap eder. Mail yazarken ya da yazı dosyaları düzenlerken oldukça pratik olan ürün, Türkçe klavyeye sahiptir. EJ-FT720BBEGTR kodu ile satışa sunulan ürün hem tableti darbelere karşı korur hem de kullanım sırasında klavye rahatlığı sunar. Ürün siyah renk ile tasarlanır. Klavye kısmında yer alan tuşlar yumuşak yapısı sayesinde ergonomik kullanım imkanı sağlar. Samsung Galaxy Tab S5e Türkçe klavyeli tablet kılıfı - EJ-FT720BBEGTR tablet ile kolaylıkla bağlantı kurar. Klavyeli kılıf cihazı daha kontrollü kullanmanıza yardımcı olur. Herhangi bir kurulum işlemi gerekmeden takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım sayesinde rahat kullanım
  • Şık görünüm
  • Tab S5e modeli ile tam uyum

Samsung Galaxy Tab S5e Türkçe Klavyeli Kılıf Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S5e Türkçe Klavyeli Kılıf Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S5e model tablet ile uyumlu olarak üretilen kılıf, cihazın kullanımına kolaylık getirir. Dokunmatik ekranda yer alan klavyeyi kullanarak uzun yazılar yazmak bazen zorlayıcı olduğu için bu kılıf avantajlı kullanım sağlar. Samsung EJ-FT720BBEGTR klavyeli kılıf tableti darbelere karşı koruma özelliğine de sahiptir. Tableti kullanmadığınızda kılıfı kapatarak cihazın ön ve arka yüzeylerini koruyabilirsiniz. Samsung EJ-FT720BBEGTR özellikleri arasında üretiminde kullanılan malzeme de dikkat çeker. Üretimde sağlam ve dayanıklı bir malzeme kullanılması, ürünün ömrünü uzatır. Sürekli olarak temas edilen tuşların dayanıklı malzemeler ile üretilmesi aşınmayı engeller. Samsung Tab S5 klavyeli kılıf renk olarak da beğenilir. Siyah tonları kullanılarak üretilen ürün, her renk tablet ile uyumu yakalar. Ürün özelliklerini detaylı olarak inceleyerek alışveriş yapabilir, Türkçe klavyeli kılıf ile işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Pratik Samsung Galaxy TAB S5e T720 Türkçe Klavyeli Kılıf

Pratik Samsung Galaxy TAB S5e T720 Türkçe Klavyeli Kılıf

Samsung Galaxy Tab S5e modeline uyumlu olarak tasarlanan kılıfı diğer ürünlerden ayıran en temel özellik klavye ilavesinin yer almasıdır. Samsung Galaxy Tab S5e T720 Türkçe klavyeli kılıf tablet kullanırken rahat bir şekilde yazı yazmak isteyenlere hitap eder. İşiniz gereği tablette sık zaman geçiriyorsanız ve tableti bir bilgisayar gibi kullanmanız gerekiyorsa bu ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Türkçe klavye olması ürünün kullanımını artırır. Ergonomik tuşlar sayesinde yazı yazarken konforlu hissedebilirsiniz. Kılıfı kapalı şekilde kullandığınızda ise klavye kısmının ekranı koruması ayrıca avantaj sağlayan özellikler arasında yer alır. Samsung Galaxy Tab S5e T720 Türkçe klavyeli kılıf kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Tabletiniz ile beraber klavyeli kılıf tercih ederek cihaz ile yaptığınız işleri daha kolay hale getirebilirsiniz.

Türkçe Klavyeli Samsung Galaxy TAB S5e Kılıf Fiyat ve Yorumları

Türkçe Klavyeli Samsung Galaxy TAB S5e Kılıf Fiyat ve Yorumları

Samsung Galaxy Tab S5e modeli için üretilen Türkçe klavyeli kılıf modeli incelendiğinde fiyatı etkileyen çeşitli unsurlar olduğu görülür. Fiyat üzerinde etkili olan ilk konu üretimde kullanılan malzemedir. Modelin üretiminde sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılır. Fiyatı etkileyen bir diğer unsur ise ürün pratik kullanım sağlayan tasarımı olarak değerlendirilebilir. Ürün, tablet genişliğine uygun bir şekilde tasarlanarak klavye bölümüne Türkçe karakterlerin tamamı yerleştirilir. Tuşların boyutu da kullanım açısından rahatlık sağlar. Samsung Galaxy Tab S5e T720 Türkçe klavyeli kılıf fiyat aralıklarını görmek için Trendyol’da ürün incelemesi yapabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S5e T720 Türkçe klavyeli kılıf yorum bölümünde yer alan müşteri düşüncelerini de dikkate alarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Tablet kullanımı sırasında klavye tercih ederek rahatlık hissini yaşayabilir, işlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz.