SANDECO Arısta Sedef Efektli Parlak Dekoratif Boya

470 TL
Tükeniyor!
Boya Ağırlığı: 1 lt
1 lt
2,5 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SANDECO Arısta Sedef Efektli Parlak Dekoratif Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAN DECO Satıcı Ünvanı: DEKA BOYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273066462600024 Vergi Kimlik Numarası: 2730664626
    Bu ürün SAN DECO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARİSTA ARİSTA, içerdiği sedef pigmentler sayesinde ışığa göre değişkenlik gösteren, parlak bitişli, dekoratif amaçlı su bazlı iç cephe boyasıdır. Su buharı geçirgenliği sayesinde, buharı dışarı atılmasını ve yüzeyin nefes almasını sağlar. Düşük uçucu organik bileşen yapısı nedeniyle insan sağlığına zararlı değildir ve A sertifikalıdır. UYGULAMA ALANI Duvar, sıva, brüt beton ve ahşap yüzeylerde, zemin hazırlığı sonrasında uygun astarı ile birlikte kullanılır. UYGULAMA TALİMATI · Uygulama yapılacak yüzeylerden her türlü kir, yağ, kabarmış boya ve toz temizlendikten sonra, varsa yüzey bozuklukları düzeltilmelidir. Eski boyalı ve yeni boyanacak yüzeyler SAN DECO DECOPRIMER ile astarlanmalıdır. · Arista, uygulama öncesi homojen bir şekilde karıştırılmalıdır. · Arista pösteki rulo veya yassı fırça ile seçilen renkte yüzeye homojen bir şekilde uygulanır, ardından istenilen desene uygun seçilmiş efekt verici tampon ile desenler oluşturulur. Geniş alanlarda yapılan uygulamalar 2 kişi ile yapılmalıdır. Bir kişi ürünü rulo ile uygularken diğer kişinin kuruma başlamadan tamponla efekt vermesi önerilir. KURUMA SÜRESİ 23 °C de dokunma süresi 4-5 saat, tam kuruma süresi 24 saattir. TEORİK TÜKETİM Yüzey düzgünlüğü, emiciliği ve uygulama tekniklerine bağlı olarak
  • - 1 m2 lik alan kaplama sarfiyatı 95- 140 ml’dir. - Tek kat uygulama için
  • 1 lt ile 7 – 10,5 m2 2,5 lt ile 17 - 26 m2 alan boyanabilir. NOT:Renk görselleri referans amaçlıdır. Orjinal renk, doku ve tonlar görsellerde belirtilenlerden farklılık gösterebilir. NOT: “Baz0” dışındaki renkler, tercihiniz doğrultusunda renklendirme işlemi sonrasında hazır hale gelecektir bu nedenle ürün iptal ve iade seçeneği bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Tip Parlak
Geri Bildirim Ver