Sanitral Kürdanlı Diş Ipi 150 Adet

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sanitral Kürdanlı Diş Ipi 150 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kürdanlı Diş İpi 150 Adet . 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın · Bu ürün 1000BirSepet tarafından gönderilecektir. · İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. · Günlük ağız bakımımız
  • dişler, ağız içi yumuşak dokuları ve diş etlerinin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sabah kahvaltı sonrası ve akşam yatmadan önce, süresi 2 dakika kadar olan diş fırçalaması, diş macunun içinde bulunan flor ve minerallerle dişin yapısını güçlendirmektedir. Aynı şekilde fırçalama esnasında diş etlerine uygulanan hafif masaj, diş dişeti birleşimindeki renklenmeleri azaltıp, dişetlerinin sağlığı korur. Dişlerimizin birbirine komşu yüzeylerinin arasına diş fırçası ile ulaşmak mümkün olmayabilir. Bu nedenle, bu bölgelerde gıda birikimlerinin oluştuğu izlenir, şayet dişlerin arasında çürük sebebi ile hafif aralanmalar varsa, bu durumun daha da fazlalaştığı gözlenir. Diş ipi dişlerin arasını temizlemekte oldukça etkilidir. Özellikle arka dişlerin arasına, iki dişin ara yüzünden geçip dişetine hafif bir temas sağlanması o bölgede oluşan diş çürümesine etken bakterilerin elimine edilmesini sağlar. Aynı zamanda dişeti rahatsızlığını, kanamasını ve dişeti kaynaklı ağız kokusunu azaltabilir. Ağız içinde köprü, porselen diş veya implant üstü porselen mevcut olan bireylerde, diş ipi ile köprülerin gövde altı temizliğinin yapılması, köprülerin altlarındaki dişlerin ve dişetinin sağlığını koruyarak daha uzun süre ağızda kalmasına katkı sağlar. · İnce ve yumuşak ipi sayesinde diz etinize zarar vermez. · Diş arasında kalan yemek ve içecek artıklarını temizlenmesine yardımcı olur. · Diş ipini ne sıklıkla kullanılır? Diş ipini günde bir defa akşamları kullanılmasında fayda vardır. · Diş ipi nasıl kullanılmalıdır? Diş ipi dişlerinizin arasına yavaşça girdirdikten sonra yukarı ve aşağı, sağ ve sol hareketlerle temizlenmelidir. · Birçok rakibine göre daha dolgun ipleri sayesinde sürtünme yüzeyi daha büyüktür ve temizleme açısından daha rahat ve kullanışlıdır. · Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 âdetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. · Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Kürdanlı
Geri Bildirim Ver