SANTE BEAUTY Cilt Hassasiyet Giderici, Dermatit Sorunlarında Etkili Doğal Antioksidan Transparan Sabun 150 Gr

160 TL

Ürün Bilgileri

SANTE BEAUTY Cilt Hassasiyet Giderici, Dermatit Sorunlarında Etkili Doğal Antioksidan Transparan Sabun 150 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANTE&BEAUTY Satıcı Ünvanı: KUMSAL GRUP KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0592054793500001 Vergi Kimlik Numarası: 5920547935
    Bu ürün SANTE&BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki yüksek antioksidan sayesinde epidermis bariyerini güçlendirerek cilt hassasiyetinin giderilmesine yardımcı olur. Özel geliştirilmiş içeriği sayesinde antioksidan deposu haline getirilerek vitaminler ile cildi besler ve serbest radikallere karşı cildinizi koruyarak cilt yaşlanmasını önler. İçeriğindeki panax ginseng, glutatyon, quercetin, elastin, qoenzim q-10gibi etken maddeler sayesinde dermatit problemlerinde etkilidir. At kestanesi özü, vitamin C, Hyaluronik asit, vitamin B5, vitamin Eve civanperçemi özü sayesinde egzama gibi cilt problemlerinin önlenmesinde oldukça etkilidir. Vücutta kullanıldığında ise çatlak ve selülit oluşumlarının önlenmesine yardımcı olur. Hücre yenileme hızını arttırarak daha genç bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. 2-3 dakika kadar Bitkisel Antıoxıdants Transparent Sabununu köpürtünüz. Daha sonra cildinize uygulanız. 2 dakika masaj yaparak cildinize dermisve epidermistabakasına nüfuz etmesini sağlayınız. Daha sonra ılık su ile durulayınız. 28 gün düzenli kullanımda cildinizde ki etkisini fark edecek ve bu mucizevi sabunumuz hayatınızın rutin cilt bakım ürünleri arasına girecektir. Thanks to its high antioxidant content, it strengthens the epidermis barrier and helps to relieve skin sensitivity. Thanks to its specially developed content, it becomes an antioxidant store, nourishes the skin with vitamins and prevents skin aging by protecting your skin against free radicals. It is effective in dermatitis problems thanks to its active ingredients such as panax ginseng, glutathione, quercetin, elastin, qoenzyme q-10. Thanks to horse chestnut extract, vitamin C, hyaluronic acid, vitamin B5, vitamin Eve yarrow extract, it is very effective in preventing skin problems such as eczema. When used on the body, it helps prevent cracks and cellulite formations. It helps you achieve a younger skin by increasing the cell renewal rate. Foam Herbal Antioxidants Transparent Soap for 2-3 minutes. Then apply to your skin. Massage for 2 minutes to allow it to penetrate the dermis and epidermis layer of your skin. Then rinse with warm water. With regular use for 28 days, you will notice its effect on your skin and this miraculous soap will become one of the routine skin care products of your life.
Geri Bildirim Ver