SANTE BEAUTY Doğa Ardıç Katranı Sabunu 150 gr

130 TL

Ürün Bilgileri

SANTE BEAUTY Doğa Ardıç Katranı Sabunu 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANTE&BEAUTY Satıcı Ünvanı: KUMSAL GRUP KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0592054793500001 Vergi Kimlik Numarası: 5920547935
    Bu ürün SANTE&BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Ardıç Katranı Sabunu Hem ciltte hem saçta kullanılabilir özellikte olan Ardıç Katranı
  • içerdiği vitamin ve diğer aktif maddeler sayesinde cildi ve saçı besler. Cildin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ciltteki ölü hücreleri temizleyerek cildin yenilenmesini sağlar. Saç ve Cilt Kullanımı İçin Uygundur. Set halinde satışa sunulmuştur. 3 adet olarak gönderim sağlanmaktadır KULLANIM ÖNERİSİ 2-3 dakika kadar Doğal El Yapımı Ardıç Katranı Sabununu köpürtünüz. Daha sonra cildinize uygulayınız. 2 dakika masaj yaparak cildinize dermis ve epidermis tabakasına nüfuz etmesini sağlayınız. Daha sonra ılık su ile durulayınız. INGREDIENTS: Sorbitol, Propylene Glycol, Stearic Acid, Aqua, Lauric Acid, Glycerin, Sulfur, Achillea Millefolium Extract, Juniperus Communis Sprout Extract, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum Juniper Tar, which can be used on both skin and hair
  • Thanks to the vitamins and other active substances it contains, it nourishes the skin and hair. It helps the skin to have a smooth appearance. It cleans the dead cells on the skin and ensures the renewal of the skin. Suitable for Hair and Skin Use. Sold as a set. Delivered as 3 pieces ADVICE ON USE Foam the Natural Handmade Juniper Tar Soap for 2-3 minutes. Then apply it to your skin. Massage for 2 minutes and allow it to penetrate into the dermis and epidermis layer of your skin. Then rinse with lukewarm water.
Geri Bildirim Ver