SASA İPHONE 11 PRO HOPARLÖR-BUZZER

99,98 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SASA İPHONE 11 PRO HOPARLÖR-BUZZER

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SASA GSM Satıcı Ünvanı: ONUR SASA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4126344680800001 Vergi Kimlik Numarası: 7520307851
    Bu ürün SASA GSM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞARJ SOKETİ MERHABALAR SASA GSM OLARAK SİZLERE EN İYİ KALİTELİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞMAKTAYIZ.BİZLERİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.TÜM ÜRÜNLERİMİZ ETİKETLİ JELATİNLİ BİR ŞEKİLDE SİZLERE ULAŞTIRMAKTAYIZ. ŞARJ SOKETİ İÇİN DAHA ÖNCEDEN BİR TEKNİK BİLGİNİZ YOK İSE BU ÜRÜNÜ ALDIKTAN SONRA TEKNİK BİR DESTEK ALMANIZI ÖNERİRİZ. AKSİ TAKTİRDE CİHAZINDA OLABİLECEK SORUNLARDAN SORUMLU DEĞİLİZDİR. SATMAKTA OLDUĞUMUZ ÜRÜNLER İÇİN UYULMASI GEREKEN KURALLAR ,TELEFON EKRANI , BATARYA , KAMERA ,FLEX,ŞARJ SOKETİ VS. GİBİ ÜRÜNLERDE MONTAJ YAPMADAN VİDA,LEHİM,YAPIŞTIRICI KULLANMADAN SADECE SOKETTEN TAKARAK İLK ÖNCE KONTROLÜNÜ SAĞLAMANIZ DAHA SONRASINDA KONTROLLER YAPILDIKTAN SONRA MONTAJ YAPILMALIDIR.MONTAJ İŞLEMİ SIRASINDA OLABİLECEK SORUNLARDA FİRMAMIZ SORUMLU DEĞİLDİR. KIRIK,YAPIŞMIŞ,LEHİMLİ,JELATİNSİZ,ETİKETSİZ ÜRÜNLERİN İADESİ YOKTUR.DEĞİŞİM VE İADE KONUSUNU İÇEREN AÇIKLAMA TÜM İTHALAT VE ÜRETİCİLERİ KAPSAYAN GENEL BİR KURALDIR. SASA GSM OLARAK MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZDİR, ÜRÜNLER İLE OLUŞABİLECEK SORUNLAR İÇİN ÖNCEDEN BİZLERE MESAJ YOLU İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ SORUNLARINIZI DAHA HIZLI ÇÖZÜME KAVUŞTURARAK SİZLERİ MEMNUN ETMEK BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver