SAVASISG yanık ilkyardım çantası

2.750 TL

Ürün Bilgileri

SAVASISG yanık ilkyardım çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAVASISG Satıcı Ünvanı: SADIK SAVAŞ BAHÇECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1594436985400019 Vergi Kimlik Numarası: 1310314708
    Bu ürün SAVASISG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yanık ilkyardım çantası, ofis, okul, atölye yada fabrika için uygun, yanık ilkyardımı için, yanık jeli ve genel ilkyardım için, ilkyardım malzemelerinden hazırlanmıştır, t ermal yanıklar, sıcak metaller, kaynar sıvılar, buhar ve alev gibi ısı kaynaklarına bağlı oluşan yanıklara ilkyardım için kolaylıkla ulaşılabilir ve taşınabilir yanık ilkyardım çantası, iç yapısı tam bir organizatör, her bulmak istediğiniz ilkyardım malzemesi çanta içinde kolaylıkla ulaşılabilir, yanık jeli ilkyardımda süratle yanık bölgeyi soğuturken ağrıyı keser, antibakteriyeldir, jel içeren pansuman yada 3,5 gr jel, yanık üzerinde kendisi tamamen deri tarafından emilene kadar bekletilmelidir, unutulmamalıdır ki yanık dış deri yüzeyde sorun yok gözükse bile iç epidermi alt tabakada devam edebilir buda yanlış ilkyardım sonucu cilt üzerinde su toplamasına benzer kabarcıklara veya açık yanık yaralarına yol açabilir. yanık jeli içeren 10x10 pansumanı, 20*20 pansumanı, 3,5 gr yanık jeli içeren küçük ambalaj, silverdin yanık kremi ve yardımcı genel ilkyardım malzemeleri dolu çanta. Not: Yanık kazaları ilkyardımı sonrası mutlaka doktora görünülmelidir, enfeksiyon riskinden dolayı.
Geri Bildirim Ver