1
Ekonomi İş Dünyası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Scala Yayıncılık Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları

330 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
643,33 TL

Ürün Bilgileri

Scala Yayıncılık Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Scala Kitapçı Satıcı Ünvanı: NOVEL SCALA BASILI YAYIN VE TANITIM TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632103354000001 Vergi Kimlik Numarası: 6321033540
    Bu ürün Scala Kitapçı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • John W. Henry`i Boston Red Sox`u satın almaya yetecek kadar zengin eden alım-satım stratejisinin tüm ayrıntıları En başarılı trend takipçilerinin aldığı fiili sonuçları içeren 50`nin üzerinde anlaşılması kolay grafik ve tablo Trend takibini yatırım portföyünüze nasıl uygulayacağınızı gösteren akıcı ve kolay anlaşılır bir rehber. Trend Takipçisi yeni nesil alım-satımcıların okuması gereken bir başucu kitabı, borsanın İncil`i olarak Borsa Sihirbazları`nın yerini alacak.” Jonathan Hoenig, PortföyYöneticisi, Capitalistpig Hedge Fund LLC, Fox Muhabiri Michael Covel`ın Trend Takipçisi. Mutlaka okumalısınız.” Ed Seykota 35 yıllık Trend Takipçisi ve Gerçek bir Borsa Sihirbazı Kalıcı bir cazibeye sahip yatırım kitapları çok sayıda yatırımcıda yankı bulan anlayışlar sunar. Michael Covel`ın Trend Takipçisi`nin de bu tür bir kitap olacağına inanıyorum.” Richard E. Cripps Legg Mason Baş Piyasa Strateji Uzmanı Michael Covel kanıtlanmış en iyi hedge fonu stratejilerinden biri aracılığıyla okuyucularını çok az bilinen fırsatlar konusunda eğiterek mükemmel bir iş yapıyor. Bu kitap her akıllı yatırımcı için altın değerinde.” Christian Baha, CEO, Superfund Trend takibine ilgi duysanız da bu konuda kendinizden pek emin olmasanız da, lütfen Trend Takipçisi`ni okuyun… Covel mükemmel bir iş başarmış.” Gail Osten, Stcoks, Futures ile Options Magazine Baş Editörü Covel çok ender görülen bir şey başarmış.Trend Takipçisi son derece iyi belgelenmiş ve titizlikle araştırılmış bir kitap, aynı zamanda çok iyi yazılmış ve okuması kolay. Her düzeydeki alım-satımcının gerçekten değerli bulacağına inanıyorum.” John Mauldin, Bull`s Eye Investign`in yazarı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Michael W. Covel
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Trend Takipçisi - Michael W. Covel | Scala Yayınevi

Trend Takipçisi, Scala Yayınevi ile birlikte okuyucularla buluşturulmaktadır. 206034 kodu ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Scala Yayıncılık Trend Takipçisi kitabını 2008 yılında yayımlamıştır. Kitabın yazarı Michael W. Covel’ dir. Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları oldukça faydalı bir kitaptır. Bir strateji kitabı olan Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları strateji severler için oldukça fazla tercih edilir bi kitaptır. Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları içeriği genel olarak bu konulardan oluşmaktadır. 520 sayfalık bu eser okuyucularına bir hayli bilgi katmaktadır. Akılcı ve kolay anlaşılır bir rehber olma özelliği göstermektedir.

  • 520 sayfa
  • Stratejik
  • Karton Kapak

Trend Takipçisi Özellikleri

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları Nasıldır?

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları kitabının yazarı Michael W. Covel’dır. Kitabın çevirmeni Neşe Domaniç’ tir. Eserin dili Türkçe’ dir. Kitabın sayfa sayısı 520 ‘dir. Kağıt türü ikinci hamurdur. Ebatları 16 cm x 24 cm ‘dir. Kitabın cilt durumu karton kapaktır. Ciltli bir kitap değil karton kapaklı bir kitaptır. Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları kitabının ilk basım yılı 2008‘dir. Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları kullananlar genel olarak kitabın tüm bu özelliklerinden memnundurlar. Oldukça stratejik ve kullanışlı bilgiler içeren bir eserdir.

Trend Takipçisi Yorumları Nasıldır?

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları Yorumları Nasıldır?

Genel olarak Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları yorumları kullanıcıların beğenileri ile doludur. Bu kitabı edinen ve okuyan okuyucular oldukça önemli bilgileri öğrenebildiklerini vurgulamaktadırlar. Bu sebeple oldukça etkili ve oldukça faydalı bir kitap olduğu söylenebilir. İnsanın ufkunu açtığından ve birçok stratejik düşünme biçimini öğrettiğinden bahseden okuyucular bu kitabı genel olarak önermektedirler. Oldukça beğenilen bir eser olan Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları okuyucuları bu eseri okumayan okuyuculara bu kitabı önermişlerdir. Bu sebeple çok okunanlar potansiyeline sahip bir kitap olduğu söylenebilir. Çok satma potansiyeline sahip olduğu kadar da öğretici bir kitap olduğu açıkça bellidir.

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Fiyatı Nasıldır?

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları Fiyatı Nasıldır?

Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları fiyatı bir kitap olarak öğrettiği gerek stratejik gerekse faydalı bilgiler kapsamında düşünüldüğünde oldukça uygun olduğu söylenebilmektedir. Tüm bunların yanında satın alınan ürün kitap olunca ömürlük alınmış olur. Çünkü kitaplar bitmez ve tükenmez. Alındığı takdirde kütüphanede okuyucusunu bekleyebilir. Bu sebeple bir kitap satın alındığında aslında uzun süreli bir yatırım yapılmış olunur. Tüm bunlar düşünüldüğü takdirde Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları fiyatı da oldukça uygundur. Çünkü hem birbirinden faydalı bilgiler içermektedir hem de stratejilerle okuyuculara bir sürü yeni bakış açısı kazandırmaktadır. Tüm bu sebeplere dayanarak Trend Takipçisi & Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler Ve Kanıtları fiyatı oldukça uygundur.