Seda Yayınları Gizli Ilimler Hazinesi (4 Cilt Birarada) Mustafa

650 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Seda Yayınları Gizli Ilimler Hazinesi (4 Cilt Birarada) Mustafa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNGURS Satıcı Ünvanı: FEYZANUR SUNGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5680399128
    Bu ürün SUNGURS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gizli Ilimler Hazinesi (4 Cilt Birarada) Mustafa

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mustafa İloğlu
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Seda Yayınları Gizli Ilimler Hazinesi (4 Cilt Bir Arada) Mustafa İloğlu

Kitaplar, doğru bilgileri öğrenmek adına kişilere yardımcı olur. Farklı türlere sahip olan kitaplar, bazen keyifli vakit geçirmek için bazen de merak edilen bilgileri öğrenmek için okunur. Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi (4 cilt bir arada) Mustafa İloğlu kitabı, maneviyata yönelik duaların bulunduğu içeriği ile büyük beğeni toplar. Burçlar ile insan ilişkilerinden bahseden başlıkları, astroloji ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar. Burcunuzun, üzerinizde nasıl bir etki bıraktığını öğrenmenize yardımcı olur. İnsanlar ve insan ilişkileri ile ilgili birçok bilgi barındıran bu set, dileklerinizi dilerken doğru dualar etmenize yardımcı olur. Hayatın zorlukları ile başa çıkmak için okunabilecek duaların bulunduğu bu kitabı huzurlu hissetmek için satın alabilirsiniz. İçerisinde bulunan duaları okuyarak dileklerinizi dileyebilirsiniz.

  • Farklı konular için dualar
  • Kaliteli sayfa yapısı
  • Tüm ciltler bir arada

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi Özellikleri

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi Özellikleri

Gizli İlimler Hazinesi Mustafa İloğlu kitabı, içerisindeki dualar ile büyük beğeni toplar. Yaratılış ile ilgili başlıkları bulunan bu kitap; insan vücudu, astroloji ve bunun gibi birçok konu anlatımı ile sizi her anlamda memnun eder. İçerisindeki bilgiler kadar kitap tasarımı da ön plana çıkmasını sağlar. Kalın karton kapakları bulunan bu ürün, bükülme ve ezilme gibi yıprandırıcı kazaların önüne geçer. İçerisindeki sayfaların korunmasını sağlayan kaliteli kapak, koyu yeşil rengi ile dikkat çekici bir görüntü oluşturur. Parlak altın renk kullanılarak yazılan kitap ve yazar ismi yeşil ile birleşerek şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. 20,5 cm yüksekliğe, 14 cm genişliğe sahip bu ürün, çantanızda kolay bir şekilde taşıma avantajı sunar. İstediğiniz yere götürebilir, her zaman açıp okuyabilirsiniz.

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi Yorumları

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi Yorumları

Dua ederken neler söylemeniz gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Dileğinize uygun duaları okumak isteyebilirsiniz. Gizli İlimler Hazinesi kitabı, insanların dileklerine yönelik dua edebilmelerini sağlar. 8 adet ciltten oluşan bu ürün, içerisindeki değişik dualar ve bilgiler ile sizi her anlamda memnun eder. Üzüldüğünüzde, hayatınızda yolunda gitmeyen işler olduğunda ya da vücudunuzda bir rahatsızlık hissettiğinizde bu kitabın içindeki duaları okuyarak içinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Her derde özel duası bulunan bu kitap; borç ve fakirlikten kurtulmak, çocuk sahibi olmak, hafızayı kuvvetlendirmek gibi birçok olayı çözmenize yardımcı olur. Bu ciltler sayesinde doğru kelimeler ile dua ederek dileklerinizi dileyebilirsiniz. Satın almadan önce Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi (4 cilt bir arada) Mustafa İloğlu yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece setin kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi (4 Cilt Bir Arada) Fiyatı

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi (4 Cilt Bir Arada) Fiyatı

Seda Yayınları Gizli İlimler Hazinesi (4 cilt bir arada) Mustafa İloğlu fiyatı belirlenirken tüm kaliteli içeriği ve dayanıklı kapağı göz önüne alınır. İdeal boyutlardaki yazıları kolay bir şekilde okumanızı sağlar. Kaliteli baskısı sayesinde uzun yıllar yazıların renginde solma olmadan kullanabilme avantajı sunar. Kapağı kapatılarak sayfaların korunmasını sağlayan bu ürün, içeriğindeki zenginlik sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Birçok hastalığa, üzüntüye ve dileğe yönelik duaları bulunan bu kitap doğru bir şekilde dua etmenize yardımcı olur. Burcunuz ile ilgili bilgiler öğrenmek ve sizin üzerinizde bıraktığı etkiyi okumak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çok istediğiniz dileklerinizi dilerken bu kitaptan yardım alarak güzel dualar edebilirsiniz. Hastalıklar için özel olarak yazılan duaları hem kendiniz hem yakınlarınız için okuyabilirsiniz. Bu kaliteli içeriğe sahip ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.