SeeedStudio Parmak Izi Okuyucu Sensör - Grove

2.448,55 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

SeeedStudio Parmak Izi Okuyucu Sensör - Grove

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grove Parmak İzi Okuyucu Sensör Grove Parmak izi okuyucu, kolay kullanımlı, farklı platformlara uyarlanabilir, çok kullanışlı bir üründür. Üzerinde bulunan güçlü DSP AS601 çipi resim işleme, hesaplamalar, parmak izi bulma gibi işlemleri yerine getirmektedir. 162 adede kadar parmak izini dahili flash memory üzerinde saklanabilmektedir. Parmak izi okuması sırasında kırmızı bir ışık yanmaktadır. Bu sayede parmak izi okuma işleminin yapıldığını anlayabilirsiniz.Beraber Kullanılabilecek Ürünler: Grove Base Shield V2 (Arduino uyumlu) NodeMCU için Grove Base Shield Particle Photone Grove Base Shield Diğer Grove Ürünler Arduino ModelleriTeknik Özellikler: Çalışma Voltajı : 3.6~6.0 V Maksimum Çalışma Akımı : 120 mA Parmak İzi Okuma Süresi : 1.0 S Eşleme Modu: - Karşılaştırma Modu : 1:1 - Arama Modu : 1:N Hafıza : 162 Parmak İzi Hatalı Kabul Oranı : 0.001% (3. Seviye güvenlikte) Hatalı Red Oranı ?0% (3. Seviye güvenlikte) Haberleşme Hızı ?9600, 19200, 28800, 38400, 57600bps (default is 57600) Haberleşme Arayüzü?TTL Serial Çalışma Sıcaklığı?-20 ~ +50 ?Doküman / Yararlı Linkler: Wiki-Page Bilgisayar programı üzerinden kontrolü ile ilgili doküman için tıklayınız. Bilgisayar programını indirmek için tıklayınız. Sensör için oluşturulmuş Arduino kütüphanesi için tıklayınız. Sensör datasheeti için tıklayınız.
Geri Bildirim Ver