Şeker Tadında Tasarımlar Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Şeker Tadında Tasarımlar Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeker Tadında Tasarımlar Satıcı Ünvanı: HARUN ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360452681
    Bu ürün Şeker Tadında Tasarımlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz yıldızları ve birbirinden zarif detaylarla tasarlanan lohusa tacı ile başınızın üstünde şıklığı hissedeceksiniz. Sadece sizin değil, çevrenizdeki herkesin hayran bakışlarına maruz kalacak olan deniz yıldızı cipsolu lohusa tacı el emeğiyle üretilmiştir. Sadece lohusa tacı olarak kullanılmamaktadır. Ayrıca gelin tacı olarak da düşünebilirsiniz. Kombinleriniz için kusursuz bir tamamlayıcı olmak için şimdi sipariş verin... Taçlarımız arkadan bağlamalıdır, dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz Yenidoğan için uygun penye bandana Deniz yıldızları ve zarif detaylarla tasarlanan Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti ile başınızın üstünde şıklığı hissedin. Bu üçlü set, size özel bir anne taçı, sevimli bir bebek taçı ve yenidoğanlar için uygun bir penye bandanadan oluşmaktadır. Deniz yıldızı cipsolu lohusa tacı, sizin ve bebeğinizin tarzını ön plana çıkarırken, dikkatleri üzerinize çekiyor. Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti, el emeğiyle özenle üretilmiştir ve yüksek kaliteye sahiptir. Sadece lohusa tacı olarak kullanılmakla kalmaz, aynı zamanda gelin tacı olarak da tercih edilebilir. Özel günlerde ve özel anlarda şıklığınızı tamamlayacak mükemmel bir seçenektir. Bu özel set, sarı renk seçeneğiyle enerjik ve canlı bir görünüm sunar. Arkadan bağlamalı olan taçlar, istediğiniz şekilde ayarlanabilir ve size mükemmel bir uyum sağlar. Yenidoğanlar için uygun olan penye bandana ise ekstra konfor sağlar. Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti, sadece sizin değil, çevrenizdeki herkesin hayran bakışlarına maruz kalmanızı sağlar. Bu eşsiz ve özel tasarım, zarafeti ve şıklığı bir araya getirirken, kaliteli malzemeleriyle de dayanıklılık sunar. Siz de tarzınızı tamamlamak ve özel anlarda göz kamaştırmak için Anne Bebek Lohusa Deniz Yıldızlı Taç Seti'ni şimdi sipariş verin. Bu benzersiz setle kendinizi ve bebeğinizi özel hissedin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver