Selenica Çelik Ravioli Mantı Kalıbı Poğaça Hamur Kesme Kalıp Hamur Kapatma

89 TL

Ürün Bilgileri

Selenica Çelik Ravioli Mantı Kalıbı Poğaça Hamur Kesme Kalıp Hamur Kapatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selenica Home Satıcı Ünvanı: SERHAT ERTEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3730357800
    Bu ürün Selenica Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Çelik Ravioli Mantı Kalıbı Poğaça Hamur Kalıp 1 Adet Hamur Kapatma Aparatıİç Genişlik: 7,5 cm Tutacak kısımdan tutacak kısım genişliği: 12,5 cm Yükseklik : 1 ,5 cm
  • hamur kesme aparatı 13 cm dir
  • Çelik dir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Selenica Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti

Mutfakta eğlenceli vakit geçirebilmek için çeşitli faaliyetlere başvurulabilir. Bu noktada, tasarlanan farklı araç gereçlerden yararlanarak hem hızlı hem de pratik şekilde yiyecek hazırlamak mümkün hale gelir. Özellikle zaman alan ve bir o kadar da zahmetli yemekleri hazırlamak için işlevsel yapılı ürünler, müşteriler için bir kurtarıcı niteliği taşır. Mantı hamur keseceği de bu ürünlerden biridir. Hazırlanması uzun süren mantı, hamura kolaylıkla şekil vererek ortaya koyan bu ürün sayesinde kolay ve pratik bir şekilde yapılabilir. Keskin materyal, uygulanan minimum güç ile birlikte hamura istenilen şeklin verilmesine yardımcı olur. Sunumları zenginleştiren mantıyı sofralarınıza dahil etmek için keseceği kullanarak lezzetli yemeği kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Mutfağınızda işlevsel ürünlere yer açmak ve bu pratikliği deneyimlemek için ürünü temin ederek kullanabilirsiniz.

  • Gümüş renkli
  • Sert
  • Paslanmaz çelik

Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti ile Pratiklik

Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti ile Pratiklik

Mutfakta sık sık kullanılan araç gereçler, kullanım kolaylığı sağlamanın yanı sıra sağlık açısından da sorun oluşturmamalıdır. Özellikle yemekler ile temas halinde bulunan ürünlerin, insan sağlığı açısından olumsuz etkisinin olup olmadığına dikkat etmek gerekir. Mantı kesme ve hamur içi katlama seti, paslanmaz çelikten tasarlandığı için bu konuda herhangi bir sorun oluşturmaz. Müşterilerin severek ve gönül rahatlığıyla tercih ettikleri bu set, uzun vadeli bir kullanımı da beraberinde getirir. Kaliteli ve dayanıklı yapısı, ürünün kullanım ömrünü uzatır ve memnun müşteri oranının artmasına yardımcı olur. Ufak ebatları sayesinde mutfak çekmeceleri içerisine kolaylıkla sığabilen bu ürün, ihtiyaç halinde kullanılarak kısa süre içerisinde mantı yapılabilmesini olanaklı kılar. Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama seti ile birlikte ailenize ve misafirlerinize ev yapımı leziz mantılarınızı sunabilirsiniz.

Hız Kazandıran Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti

Hız Kazandıran Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti

Ev mantısı yapımını destekleyen ve bunu pratik kılan kesme aleti, dikkat çekici sunumlar yapabilmeye de yardımcı olur. Hamur büyüklüklerini sabitleyen Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama seti, aynı büyüklüklere sahip mantıların elde edilmesini sağlar. Gümüş renkleri ve tutmayı kolaylaştırıcı kulplara sahip olan Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama seti selms005 kodu ile aratılabilir. Ürünün kolay kullanımı, pratiklik ve hız kazandırır. Bu set sadece mantı yapmak için değil; çiğ börek, köfte, poğaça gibi yemeklerin hazırlanma süreci içerisinde de tercih edilebilir. Pek çok kullanım alanına sahip olması, müşterilere avantaj sağlar. Memnuniyet içeren Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama seti yorumlarından hareketle ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sofraları süsleyen yemek sunumları yapabilmek ve lezzetli hamur işlerini kolaylıkla yapabilmek için ürünü satın alabilirsiniz.

Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti Özellikleri

Mantı Kesme ve Hamur İçi Katlama Seti Özellikleri

Kullanım kolaylığı sunan ürün, müşteriler için dikkat çekicidir. Özellikle mutfak gibi uzun zaman geçirilen alanlar için tasarlanan pratik ürünler tercih edilir. Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama seti kullananlar, iki ayrı ürüne set halinde sahip olarak görselliğin ön planda yer aldığı sunumlar yapar. Mevcut set içerisinde kesici ve katlayıcı yer alır. Kesici, hamur ve benzeri formdaki maddeleri hem eşit hem de hızlı kesebilmek için tercih edilir. Kesici ise hamurların iç kısmını doldurduktan sonra aynı boy ve şekle sahip olacak şekilde kapatabilmek amacıyla kullanılır. Her iki ürün farklı ebatlara sahiptir. Ürünler; 7,5 cm genişlikleri ile birlikte ideal boyutta yiyecekler elde edilmesini sağlar. Trendyol üzerinden Selenica mantı kesme ve hamur içi katlama fiyatları hakkında bilgi edinerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.