Sennheiser Cx 80s Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sennheiser Cx 80s Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIRIMAVM Satıcı Ünvanı: FATMA BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1840435357
    Bu ürün YILDIRIMAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cx 80s Mikrofonlu Kulak Içi Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sennheiser SK-508896 CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık

Sennheiser CX 80S mikrofonlu kulak içi kulaklık siyah, oldukça kullanışlı bir elektronik aksesuardır. Ürün, zarif tasarımıyla oldukça hoş bir görüntüye sahiptir. Cihaz, yüksek kaliteli ses özellikleriyle müzik dinleme deneyimi bir üst seviyeye çıkarır. Aynı şekilde video oyunları esnasında daha iyi odaklanma için de bu aksesuardan faydalanabilirsiniz. Bu şık ve kaliteli kulaklık sahip olduğu mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri ve çevrim içi toplantılar için de son derece idealdir. Sennheiser CX 80S mikrofonlu siyah kulak içi kulaklık temel olarak şu özelliklere sahiptir.

  • Stereo ses
  • 3 farklı boy kulakçık silikonu
  • Hafif ve küçük yapı

Sennheiser CX 80S Kablolu Siyah Kulaklığın Özellikleri

Sennheiser CX 80S Kablolu Siyah Kulaklığın Özellikleri

Sennheiser CX 80S mikrofonlu siyah kulak içi kulaklık, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürün kablolu bağlantıya uygundur. Telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazların 3,5 mm konnektörleriyle eşleşen uca sahiptir. Aksesuarın 1,2 metre uzunluğundaki kablo boyu, kullanım sırasında hareket alanınızı genişletir. Kulaklık 10 gram ağırlığa sahiptir. Bu sayede son derece hafif ve kolay taşınabilir yapıda olur. Bu şık ve kullanışlı ürünü gün boyu cebinizde ya da çantanızda yanınızda taşımanız mümkündür. Ürünün kutusu içerisinden 3 farklı kulakçık silikonu çıkar. Bu sayede kendi fiziksel özelliklerinize uygun ölçüyü bulabilirsiniz. Sennheiser CX 80S mikrofonlu kulak i̇çi kulaklık oldukça kullanışlı bir gövde tasarımına sahiptir. Aksesuar, kaliteli bir mikrofona ve ayar düğmelerine sahiptir. Bu sayede kulaklık telefonunuza takılıyken ayar düğmeleriyle müziği ve gelen çağrıları kontrol edebilirsiniz.

Sennheiser CX 80S Kablolu Siyah Kulaklığın Ses Kalitesi Nedir?

Sennheiser CX 80S Kablolu Siyah Kulaklığın Ses Kalitesi Nedir?

Sennheiser CX 80S mikrofonlu siyah kulak içi kulaklık, gelişmiş ses kalitesiyle müzikseverlerin beğeneceği ürünler arasındadır. Cihaz, stereo ses özelliğine sahiptir. Bu sayede kulaklıktan gelen ses farklı yönlerden yayılarak doğal bir şekilde iletilir. Cihazın tasarımında izlenen yöntemlerle yüksek ve düşük frekanstaki istenmeyen sesler yok edilir. Gürültü önleyici bu özellik sayesinde dinleme esnasında çok daha dengeli bir ses duymak mümkün olur. Ayrıca kulaklığın paketi içerisinde çıkan üç farklı boydaki kulakçığın silikon yapısı, ses yalıtımı konusunda son derece işlevseldir. Sennheiser CX 80S kablolu kulak içi kulaklık siyah sahip olduğu mikrofonda da nitelikli ses özelliklerini korur. Bu ürünle telefon görüşmeleri ve toplantılar yapmak son derece konforludur. Cihaz, söylediklerinizi temiz ve net bir şekilde karşı tarafa iletilir.

Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Sennheiser CX 80S mikrofonlu siyah kulak içi kulaklık oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. Ürünün kulakçık uçlarındaki silikon materyal, esnek ve yumuşak dokusuyla darbelerden etkilenmez. Kulaklığın gövdesindeki 1,2 metrelik kablo kısmında da kaliteli plastik kaplama bulunur. Bu kısımda rahat hareket edilebilmesi adına esnek bir gövde tasarımı tercih edilmiştir. Kablonun içerisinde cihaz ile kulaklık arasındaki sesin iletimini sağlayan teller bulunur. Bu tellerin kırılma ve bükülmelere karşı iyi biçimde korunması ürünün ömrünü uzatmak açısından önemlidir. Oldukça dayanıklı özelliklere sahip olan bu elektronik cihaz 2 yıllık garanti hizmetine sahiptir. Ürün kalitesine güvenen firma, bu süre içerisinde kullanıcı kaynaklı olmayan tüm arızalarda teknik destek, onarım ve değişim imkânları sunar. Sennheiser CX 80S mikrofonlu kulak içi kulaklık siyah yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenme olanağınız bulunur. Bu şık, kaliteli ve kullanışlı elektronik aksesuarı Trendyol güvencesiyle hızla satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.