Sens A3 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü Titreşimli ve Dil Hareketli G-Spot ve Klitoris Uyarıcı Yapay Penis

1.516 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Sens A3 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü Titreşimli ve Dil Hareketli G-Spot ve Klitoris Uyarıcı Yapay Penis

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVE STORE Satıcı Ünvanı: HASAN YANDIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360810382
    Bu ürün LOVE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A3 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü Titreşimli ve Dil Hareketli G-Spot ve Klitoris Uyarıcı Yapay Penis Rabbit Vibratör Yumuşak Dil Yalama Fonksiyonu Bu Tavşan vibratörü gerçekten hoş hisler yaratmak için 7 yalama ve 7 titreşimi birleştirir, tavşan kulakları klitorisi veya meme uçlarını uyarabilir, orta derecede yumuşak dil klitorisinizi, meme uçlarınızı ve diğer hassas bölgelerinizi nazik yalar. Vahşi, size kaşıntılı ve büyüleyici ıslaklık keyfi veriyor. Çoklu Titreşim Modları Hafif kavisli gövde ve kaliteli silikon kafa, güçlü yüksek frekanslı vibratörü oluşturur. Bu tavşan vibratör yapay penis, hassas noktalarınızı ve G noktalarınızı dinamik olarak etkileyerek size harika bir his veren 7 güçlü titreşim moduna sahiptir. Yalnızca bir tane alın, sonra farklı titreşimleri ve farklı frekansların uyarılmasını deneyebilirsiniz! Akıllı Isıtma ve Su Geçirmez Isıtmalı yapay penis vibratörü ısıtılabilir, insan vücudunun sıcaklığını simüle edebilir ve size en kısa sürede en gerçekçi cinsel uyarıyı getirebilir. . Çevre Dostu Silikon ve Fısıltı Sessizliği Bu G Spot vibratörü, yumuşak dokulu yüksek kaliteli silikondan yapılmıştır. Ayrıca alerjisi olan veya hassas cildi olan kişiler için de oldukça uygundur. Her türlü vajinal ve anal zevk veya oral oyun için kullanımı güvenlidir. Kadınlar için tasarlanan uzunluğu ve genişliği uygundur. Aynı zamanda sesi çok küçüktür, bu nedenle başkalarının duymasından korktuğunuz için utanmayacaksınız. Şarj Edilebilir Bu yapay penis vibratörü yaklaşık 1,5 saatte tamamen şarj edilebilir. Tamamen şarj edildiğinde 1 saate kadar sürekli çalışabilir. (Pakette ücretsiz şarj kablosu bulunacaktır).
Geri Bildirim Ver