Sens B2 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü 10 Titreşimli G-Spot Klitoris Uyarıcı Yapay Penis ve Anal Vibratör

1.516 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Sens B2 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü 10 Titreşimli G-Spot Klitoris Uyarıcı Yapay Penis ve Anal Vibratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVE STORE Satıcı Ünvanı: HASAN YANDIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360810382
    Bu ürün LOVE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B2 - Şarjlı Akıllı Isıtmalı Güçlü 10 Titreşimli G-Spot Klitoris Uyarıcı Yapay Penis ve Anal Vibratör Isıtmalı anal vibratör B2, yalnızca anal seks için değil, aynı zamanda vajinal seks için de şık bir vibratördür. Cinsel deneyimleriniz için çok yönlü bir yardımcı. Vibratörün 10 titreşim, yükseltme ve ısıtma fonksiyonu vardır. 38 santigrat dereceye kadar ısıtabilirsiniz. Modern tasarımı sayesinde bu anal vibratör, cephaneliğinizde eksik edilmemesi gereken lüks bir araç olarak sınıflandırılıyor. Vibratör, kadifemsi dokunuşuyla cildinizi okşayan yüksek kaliteli yumuşak silikondan yapılmıştır. Malzeme herhangi bir toksik madde içermez ve koku yapmaz. Hafif kavisli şekli G noktasını uyarmak veya prostatı uyarmak için tasarlanmıştır. Isıtma fonksiyonunu açmak veya kapatmak için düğmeye iki kez basın. Isıtmalı anal vibratör, en iyi erotik yardımcı tasarımcılar tarafından tasarlanmıştır. Şarj işlemi bir USB şarj cihazı aracılığıyla gerçekleştirilir. Dahili pil, çalışma süresini maksimuma kadar uzatır. Bu yüzden sizi en iyi şekilde karanlıkta bırakacağından endişe etmenize gerek yok. Vibratör 100 su geçirmezdir, böylece örneğin duşta veya banyoda kullanabilirsiniz. - Şarjlı ve su geçirmez - Silikon yumuşak kadifemsi doku - Esnek - Vücut için güvenli - Ergonomik çantada taşınabilir boyut - Klitoris uyarıcı, anal vibatör ve g nokta uyarıcı - Fısıltı derecesinde sessiz çalışır Su bazlı kayganlaştırıcı ile kullanılması tavsiye edilir. Prezervatif ile kullanım için uygundur. 19.6 cm uzunluğunda ve 3.7 cm kalınlıktadır.
Geri Bildirim Ver