Senta 1K AKRİLİK TEK KOMPONENTLİ YOL ÇİZGİ BOYASI 3 KG BEYAZ (RULO HEDIYELIDIR)

280 TL
Boya Ağırlığı: 3 Kg
3 Kg

Ürün Bilgileri

Senta 1K AKRİLİK TEK KOMPONENTLİ YOL ÇİZGİ BOYASI 3 KG BEYAZ (RULO HEDIYELIDIR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asent Boya Satıcı Ünvanı: ASENT BOYA VE KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048216700013 Vergi Kimlik Numarası: 0860482167
    Bu ürün Asent Boya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Senta 1K AKRILIK YOL ÇİZGİ BOYASI Tek bileşenli, akrilik reçine esaslı solvent bazlı yol çizgi boyasıdır.Atmosferin aşındırıcı etkilerine karşı dirençlidir.Yüzeyde sert ve esnek film oluşturur. ÖZELLİKLER Özel yapısı sayesinde çok iyi yapışma, yayılma, örtme ve mükemmel kapatıcılık özelliklerine sahiptir. Atmosferin aşındırıcı etkilerine karşı dirençlidir. Renk solması ve sararma yapmaz Sert ve esnek film oluşturur. UYGULAMA Uygulamasından önce, uygulama yapılacak yüzeyin kuru, tozsuz, yağ ve diğer kirlerden arındırılmış olması sağlanmalıdır. Yolun yüzey sıcaklığının 5 ºC’nin üzerinde olması gerekmektedir. Yolda mevcut bulunan boyanın temizlenmesi tavsiye edilir. Ancak yüzeydeki eski boya kolay temizlenemiyorsa üzerine uygulama yapılabilir. Otomatik uygulama ekipmanları ile yol yüzeyine püskürtülerek ve üzerine cam kürecikler dökülerek uygulanması tavsiye edilir. İhtiyaç halinde fırça veya rulo ile de uygulama yapılır.Ürün uygulama viskozitesinde olduğu için tiner ilavesine ihtiyaç yoktur.İstenildiği taktirde sadece selülozik tiner ile inceltme yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinebilir
Geri Bildirim Ver