Serve Deep 0.7 Mm Mekanik Kurşun Kalem Fosforlu Kırmızı

178,54 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,98 TL225,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serve Deep 0.7 Mm Mekanik Kurşun Kalem Fosforlu Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serve Deep Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm - Fosforlu Kırmızı Geniş gövde tasarımlı, yüksek kaliteli mekanik kurşun kalem, fosforlu renkleriyle Kauçuk grip ile rahat kullanım
  • Çevirince ortaya çıkan büyük boy kaliteli silgi
  • Gizlenebilir metal uç ile güvenli kullanım
  • Japonya'da üretilmiştir
  • Kaliteli versatil kalem

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Serve Deep Mekanik Versatil 0.7 Mm Fosforlu Kırmızı Kalem

Uçlu kalemler günlük hayatta çok sık kullanılan bir yazı yazma aracıdır. Uçlu kalemler, çok sık kullanıldığı için ele oturan rahat bir kalem seçmekte fayda vardır. Serve Deep Fosforlu Kırmızı Uçlu Kalem 0.7 mm ile yazı yazmak daha kolay bir eylem hâline gelir. Yumuşak gövdesi ile tutuş kolaylığı sağlayan uçlu kalem, ağrıya sebep olmaz. Fosforlu kırmızı rengiyle dikkat çeken uçlu kalem ilgi çekici tasarımı ve rahatlığıyla 7’den 70’e uçlu kalem kullanan herkesin ilgisini çekecektir. Sınav zamanlarında, ders çalışırken, yazı yazarken rahatlıkla kullanabileceğiniz bu uçlu kalemi Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.

  • Yumuşak bir tutuşu var.
  • 0.7 mm uca sahip.
  • Fosforlu kırmızı rengi göz alır.

Serve Deep Mekanik Versatil 0.7 Mm Kalem Özellikleri Neler?

Serve Deep Mekanik Versatil 0.7 Mm Kalem Özellikleri Neler?

Her kalemin kendine has özelliği vardır. Serve Deep uçlu kalem 0.7 basmalı iç mekanizmaya sahip günlük hayatta öğrenciler başta olmak üzere pek çok insanın sık sık kullandığı bir üründür. Kalemin arkasında bulunan uç koyma yerine ucu koyduğunuzda bas-çek tekniği ile kalemin çalışmasını sağlarsınız. Uç konulan kısım kalemin uç kalınlığını ayarlar. Bu uçlu kalem sadece 0.7 mm uç ile çalışır başka bir uç ile çalışmaz . Uçlu kalemin arkasında silgisi de bulunur. Yanlış bir kelime yazdığınızda anında arkasını çevirip silgiyi kullanarak silebilirsiniz. Böylelikle dikkatiniz dağılmadan yazma işleminize dönebilirsiniz. Yumuşak silikon gövdesi sayesinde uzun süre yazı yazmanıza yardımcı olur. Serve deep mekanik uçlu kalem 0.7 mm sarı, kırmızı, yeşil ve mavi gibi farklı renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunulur.

Serve Deep Mekanik Versatil 0.7 Mm Kalem Kullanışlı mı?

Serve Deep fosforlu kırmızı uçlu kalem 0.7 mm son derece kullanışlı bir kalemdir. Uzun süreli kullanım imkânı sunar. Yumuşak silikon gövdesi sayesinde rahatlıkla yazı yazabilirsiniz. Yazı yazarken oluşacak el ağrılarını önler. Ders çalışırken uzun süre yazı yazılabilmesine yardımcı olur. Çok uzun ve kalın bir kalem olmadığı için cebinizde, çantanızda gideceğiniz her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Uç koyma yerinin geniş kapasitesi ile yanınızda ekstra uç taşımanız gerekmez. İçerisine yeterli sayıda uç koyulduğunda uzun süre kullanılabilir. Arkasında bulunan silgisi ile yazılarınızı kolaylıkla silebilir ve yazmaya devam edebilirsiniz. Böylelikle zaman kaybı yaşamazsınız. Serve Deep fosforlu kırmızı uçlu kalem 0.7 mm, her öğrencinin rahatlıkla kullanabileceği çok ergonomik ve pratik bir üründür.

Serve Deep Mekanik Versatil 0.7 Mm Kalem Sağlam mı?

Serve Deep mekanik versatil fosforlu kırmızı kalem 0.7 son derece sağlam bir kalemdir. Kalemi kaybetmediğiniz sürece yenisine ihtiyacınız olmayacaktır. Kullanıcıların, Serve Deep mekanik versatil fosforlu kırmızı kalem 0.7 yorumlarına değerlendirmeler bölümünden ulaşabilirsiniz. Rengarenk ve yumuşak uçlu kalemleri trendyol.com’dan birkaç tıkla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Uçtan uca şifreleme sayesinde, kart bilgileriniz başta olmak üzere kişisel bilgileriniz üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Ürünü satın alıp onay maili aldıktan sonra ürün kısa sürede kargoya verilir. Trendyol’un internet sitesinden ya da uygulamadan kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz. Ürün elinize ulaştığında bozuk veya kırıksa Trendyol’un iade ve değişim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.