Siberian Wellness Vitamin D3 / Orta Zincir Trigliseridleri Ve D Vitamini Içeren Sivi Takviye Edici Gida

412 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siberian Wellness Vitamin D3 / Orta Zincir Trigliseridleri Ve D Vitamini Içeren Sivi Takviye Edici Gida

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUE MARKETING Satıcı Ünvanı: LEVENT DENİZ SÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1115506579000013 Vergi Kimlik Numarası: 7790220377
    Bu ürün BLUE MARKETING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta zincir trigliseridleri ve d vitamini içeren sıvı takviye edici gıda Ekstra saf mct yağında (medium chain triglyceride oil) hipoalerjenik d? vitamini kaynağı: Anti-Age etki, sistemin desteklenmesi, kadın sağlığı ve cilt güzelliği. Çocukların ve yetişkinlerin iskelet sistemini güçlendirmek için vazgeçilmezdir. Hipoalerjeniktir Ekstra saf mct yağındaki d? vitamini (sulu solüsyonların aksine) çocuklarda alerjiye neden olabilen alkol içermez.
  • 10 ?g d? vitamini – iki damlada Pipet sayesinde vitaminin dozajı rahatlıkla ayarlanabilir.
  • Tüm aile için Büyük şişe yetişkinler ve çocuklar için yeterlidir.
  • 3+ Ürüne başlama yaşı.
  • Doğal bir ürün olan essential vitamins ile d vitamini eksikliğini önlemeye başlayın! Sadece iki bileşen – hiçbir fazlalık olmaksızın — Saf bitkisel yağ D vitamini, yağda çözünen bir vitamindir, bu nedenle onu bir yağ çözeltisinde kullanmak en mantıklı ve doğal olanıdır. Bunun yanı sıra yağlar, bağırsaklarda vitaminlerin daha iyi emilimi için gereklidir. Essential vitamins «d? vitamini» nin temelinde yüksek derecede saf mct yağı yer almaktadır. Saflaştırılma sonucunda bu yağdan orta zincirli trigliseritler (6-12 karbon atomu) salınır. Mct yağı daha kolay sindirilir çünkü vücut uzun karbon bağlarını parçalamak için ek kaynaklarını harcamaz. Ayrıca orta zincirli trigliseritlerin hücrelere girerek harekete geçmesi için enzimlere ihtiyacı yoktur. — Organik d? – kolekalsiferol Yağda çözünen vitamin, lipitlerle birlikte iyi emilir. Kullanım şekli Vitamin tavsiye edilen günlük alım dozu: 4 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler tarafından bir ay boyunca günde 2 kez 1’er damla ürünün yemeklerle birlikte kullanılması tavsiye edilir. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici ıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit
    D vitamini
  • Aroma
    Aromasız
  • Form
    Sıvı
  • Set İçerik Adeti
    1
Geri Bildirim Ver