Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk Lavaboya Monteli

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk Lavaboya Monteli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş Satıcı Ünvanı: SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769074008500017 Vergi Kimlik Numarası: 7690740085
    Bu ürün SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alttan su girişlidir. Tezgaha ya da lavaboya monte edilen modeldir.
  • ? SICAK MUSLUK
  • elektrikle çalışan ve kendiliğinden su ısıtan rezistanslı bir musluk türüdür. Evinizde veya işyerinizde bulunan eski musluğunuzu söküp yerine SICAK MUSLUK monte edebilir ve 5 saniye gibi kısa bir sürede sıcak suya kavuşursunuz.
  • SICAK MUSLUK tüm lavabolara uyumludur. Ilık, sıcak ve soğuk olarak kullanabilirsiniz.
  • SICAK MUSLUK Türkiye'deki tek yerli üretim elektrikli musluktur ve tamamen birinci kalite malzemelerden üretilmiştir.
  • 220 V elektrikle çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk

Sıcak su hayat içerisinde vazgeçilmez ihtiyaçlardan biridir. Bu önemli ihtiyacı karşılayabilmek adına Sıcak Musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, tasarım özellikleri sayesinde pratik ve hızlı bir şekilde sıcak suya ulaşma olanağı tanır. Bu özelliği sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında bulunur. İdeal musluk ölçüsüne sahiptir. Bu sayede küçük bir alan kaplayarak müşterilerin memnuniyetini kazanır. Ürün, nitelikleri sayesinde sıcak suya 5 saniye içerisinde ulaşılmasına kaynaklık eder. Böylelikle su tasarrufu yapmaya olanak sunarken enerji israfının önüne geçer. Siz de kısa sürede hızlı ve pratik bir şekilde sıcak suya ulaşmak istiyorsanız; ergonomik tasarıma sahip olan elektrikli ani su ısıtıcı şofben seçeneğini inceleyebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Kullanışlı ve işlevsel yapı
  • Kısa sürede sıcak su

Ergonomik Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı

Ergonomik Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı

Elektrikli ani su ısıtıcı musluk seçeneği, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sayesinde oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapı kazanan ürün, geniş kullanım alanına sahiptir. Mutfak veya banyo gibi pek çok lavaboda tercih edilir. Aynı zamanda ürün, ideal ölçü özelliği sayesinde değişik niteliklere sahip olan çok sayıda lavaboda rahat ve pratik bir şekilde kullanılır. Su ısıtıcı musluk, elektrik enerjisi kullanarak suyun ısınmasına kaynaklık tanır. Böylelikle doğalgaz veya güneş enerjisi gibi çeşitli kaynakların ulaşılamadığı pek çok mekanda rahat bir şekilde kullanılır. Elektrikli sıcak musluk ani su ısıtıcı termal şofben musluk, oldukça şık ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Tasarım özellikleri sayesinde ürün, zarif bir görsellik sergiler. Başarılı görselliği sayesinde mutfak dekorasyonunu tamamlayıcı parçalarından biridir. Siz de kaliteli yapıya sahip olan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Güvenilir Sıcak Musluk Su Isıtıcı Şofben Musluk

Güvenilir Sıcak Musluk Su Isıtıcı Şofben Musluk

Isıtıcı şofben musluk, özellikleri sayesinde müşteri istek ve ihtiyaçlarını dikkate alır. Ürün, nitelikleri dolayısıyla oldukça güvenilir bir yapıdadır. Su sıcaklığının belirli bir seviye üstüne çıkmasına engel olur. Belirlenen sıcaklığın üzerine ulaşıldığı takdirde ısıtıcı şofben musluk, otomatik olarak çalışmayı durdurur. Aynı zamanda ürün, basınç değeri olması gerekenden az olan su iletildiği takdirde çalışmaya bırakır. Böylelikle insan sağlığına herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz. Ürün, içerisinde yer alan mekanizma sayesinde 5 saniye gibi kısa bir sürede sıcak suya ulaşma olanağı sunar. Sıcak Musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Siz de özelliklere sayesinde güvenilir bir yapıda bulunup 5 saniye gibi kısa bir sürede sıcak suya ulaşma olanağı tanıyan etkileyici ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Sıcak Musluk Ani Isıtıcı Şofben Musluk Fiyatları

Cazip Sıcak Musluk Ani Isıtıcı Şofben Musluk Fiyatları

Kaliteli yapıdaki ürün, özelliklere sayesinde pek çok değişik musluk ile uyumlu bir şekilde çalışır. Bu niteliği sonucunda ürün, değişik alanlarda oldukça rahat ve kolay bir şekilde kullanılır. Ev, ofis gibi pek çok mekanda pratik şekilde sıcak suya ulaşma imkanı tanır. Sıcak suya ihtiyaç duyulan her türlü musluk ile uyum sağlayan ürün, pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Oldukça ekonomik bir yapıdadır. Hızlı şekilde su ısıtması sayesinde ürün, su tasarrufu yapılmasına olanak sağlarken enerji israfını oluşmasına engel olur. Bu sayede ailenin ekonomisine de olumlu yönde katkıda bulunur. Sıcak Musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk fiyatı cazip miktar aralığındadır. Siz de değişik alanlarda rahat bir şekilde kullanılıp su ve enerji tasarrufu yapma olanağı tanıyan güvenilir ürünü Trendyol aracılığıyla kısa sürede temin edebilirsiniz.