Buzkan Soba Tam Döküm 183

8.900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Buzkan Soba Tam Döküm 183

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: buzkanavm Satıcı Ünvanı: ABDULLAH İRFAN BUZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910609181
    Bu ürün buzkanavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yakıt cinsi:Katı yakıt (linyit, kok) * otomatik kül boşaltma sistemi Anma ısı gücü:6.5 kw * hassas ısı ayar kontrolü Isıttığı alan:100 m² * yüksek ısı verimliliği Duman borusu çapı:Çap 130mm * doğa dostu Ağırlık:39 kg * 24 saat sürekli yanma Yüklenebilir yakıt miktarı:15 kg * üst dizaynı sayesinde rahat Boyutlar ( g,d,y):380x560x630mm Yemek pişirebilme özelliği Isı verimi:% 73 *geri dönüşüme uygun malzeme

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Buzkan Döküm Pelet Sobası Tam Döküm183 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Döküm sobalar, kişilerin ısınma ve yemek pişirme gibi ihtiyaçlarını karşılayan fonksiyonel ürünlerdir. Buzkan tam döküm soba hem göz alıcı tasarımı hem de beklentilerinizi karşılayacak olan özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Tam döküm materyalden üretilen soba, ısıyı sürekli olarak yüksek seviyede tutarak yakıt tasarrufu sağlar. Ateş söndükten sonra bile ürünün sıcaklığı tüm alanı belirli bir süre boyunca ısıtır. Buzkan 183 tam döküm soba, geri dönüşüme tam uyumluluğu sayesinde de beğeni kazanır. Geleneksel ısınma yöntemlerini tercih eden bireylerin bir hayli ilgisini çeken bu ürün, oldukça uzun ömürlüdür. Sobanın yakıt haznesi ise kullanım esnasında büyük bir kolaylık sağlar.

  • Isı gücü: 6.5 kw Buzkan Tam Döküm Soba
  • Etki alanı: 100 Metrekare Buzkan Tam Döküm Soba
  • Renk: Füme Buzkan Tam Döküm Soba

Buzkan Tam Döküm Sobanın Isı Verimliliği Nasıldır?

Buzkan Tam Döküm Sobanın Isı Verimliliği Nasıldır?

Buzkan tam döküm soba, doğal ve güçlü materyali sayesinde her anlamda maksimum verimlilik sunar. Bu ürün, ısıyı bulunduğu ortama dengeli bir biçimde yayar. Döküm, yapısı gereği çabuk ısınır ancak uzun bir sürenin sonunda soğur. Bu özelliği sayesinde Buzkan soba, içinde az miktarda yakıt olsa dahi oldukça geniş bir alanı ısıtmayı başarır. Linyit ve kok gibi katı yakıtlarla kullanılabilecek olan ürün, salon ve oturma odası gibi alanlar için tercih edilebilir. Doğa dostu bir tasarıma sahip olan soba, 24 saat boyunca kontrollü yanma sistemi sayesinde ortam sıcaklığını korur. Buzkan tam döküm yemek pişirilen soba, pelet ile de kullanılabilir. Üstten doldurulan pelet, döküm sobanın dumansız ve güvenli çalışmasını sağlar. Siz de verimliliği bir hayli yüksek olan bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Buzkan Tam Döküm Soba İle Neler Yapılabilir?

Buzkan Tam Döküm Soba İle Neler Yapılabilir?

Buzkan tam döküm soba, temel olarak ısınma ihtiyacı için tercih edilir. Bu ürün, yüksek dirençli materyali ve ısı kontrolü sayesinde, bulunduğu her ortamı çok daha konforlu bir hâle getirir. 100 metrekarelik bir alanı oldukça dengeli bir biçimde ısıtabilen soba, yemek pişirmek için de kullanılabilir. Özellikle kış mevsiminde sevilerek tüketilen kestane ve közde patates gibi yiyecekleri pişirmenizi sağlayacak olan bu soba, çay demlemenize de imkân tanır. Bunun sonucunda ise ürün, oldukça keyifli ve huzurlu bir atmosfer yaratır. Yemek pişirilen esnada %73 ısı verimliliği sunan soba, farklı tarzları benimsemiş olan kişilerin beğenisini kazanır. Buzkan siyah pellet sobası, geleneksel bir şekilde dekore edilmiş olan işletmeler için de tercih edilebilir. Bu ürün hem fonksiyonelliği hem de tasarımsal detayları sayesinde öne çıkar.

Buzkan Tam Döküm Sobanın Ağırlığı Nasıldır?

Buzkan Tam Döküm Sobanın Ağırlığı Nasıldır?

Buzkan tam döküm soba, üretim materyali ve şık desenleri sayesinde her kesimden beğeni kazanır. Bu ürün, oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. 380 x 560 x 630 cm ölçülere sahip olan soba, farklı büyüklüklerdeki yaşam alanları için tercih edilebilir. Ürünün 130 mm çapındaki duman borusu, sızıntıyı engellerken ortamın verimli bir biçimde ısınmasını sağlar. Bu soba, kolaylıkla boşaltılabilen bir yakıt teknesi barındırır. Sadece 39 kg ağırlığa sahip olan döküm ürün, ihtiyaç hâlinde farklı alanlara da kolayca taşınabilir. Buzkan tam döküm kül boşaltma sistemli sobanın içine tek seferde 15 kg yakıt yerleştirilebilir. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürün, hayatınızı kolaylaştırır. Dilerseniz siz de Buzkan tam döküm soba yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı çok daha konforlu bir hâle getirecek olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.